Wij over ons - 20 jaar grote kunst

Begonnen in 1999 is KUNSTKOPIE.DE vandaag de dag marktleider in het segment van de hoogwaardige on demand kunstdrukken. Vanaf het allereerste begin staat de keuze van de klant voor een eigen individueel ontwerp centraal gemaakt in de hoogste kwaliteit. Daarnaast produceert KUNSTKOPIE.DE alle kunstdrukken zelf en heeft het een eigen lijstenmakerij met meer dan 200 verschillende lijsten.

Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, verscheidenheid en duurzaamheid als sinds de oprichting in 1999. Vandaag de dag heeft KUNSTKOPIE.DE ongeveer 40 medewerkers en kan terugkijken op een periode van solide en gezonde groei. Door het brede assortiment, de vele materiaalsoorten, het enorme aanbod en de wereldwijde levering via elf internationale online shops in zes talen, is KUNSTKOPIE.DE de online galerie voor unieke, duurzame en hoogwaardige schilderijen en kunstdrukken voor klanten over de hele wereld.

.

ca. 40 medewerkers

Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Internationaal

meer dan 20 jaar ervaring

unieke kunstdrukken

productie in Hamburg

Dit is KUNSTKOPIE.DE

De productie afdeling en het hoofdkantoor van KUNSTKOPIE.DE zijn gevestigd in Hamburg am Diebsteich. Alle processen binnen het bedrijf van de boekhouding, de marketing en klantenservice tot aan de complete productie zit hier.

In 2002 heeft Hardy Schulz een Engelstalige online shop opgezet en in de jaren daarna verdere landen ontwikkeld. Momenteel vertegenwoordigt Frank Driessen het merk in Amsterdam voor de Benelux onder KUNSTKOPIE.NL. In Antibes in Frankrijk, worden de markten voor Frankrijk, Italië, Spanje en Tsjechië bediend door een team van vier personen onder leiding van Jean-Gérard en Iveta Anfossi.

In totaal is de KUNSTKOPIE.DE website nu beschikbaar in tien talen op zes domeinen wereldwijd.

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Naar boven