Warm scandi

Breng warmte in uw huis


Met de nieuwe trendy kleuren wijnrood, klassiek blauw of zelfs mosterdgeel breng je gezelligheid in je Scandinavische interieur. Heldere, rijke kleuren sieren nu gestoffeerde meubelen, kussens en muren en brengen zo warmte in elke kamer. De trend, geïnspireerd door de warme Nordic stijl, maakt je huis direct comfortabeler en creëert vreugde door de levendige kleurspatten in een moderne omgeving.

Onze tip:

moderne kunstwerken kunnen het beste worden gecombineerd met warm Scandi, bijvoorbeeld in de Bauhaus-stijl of de klassiek moderne stijl. Daarom zijn monochrome schilderijen en grote vormen ook perfect voor de woonstijl. De nadruk ligt waarschijnlijk op de kleuren, want deze bestemmen het motief van het schilderij. Zolang het warmte in uw huis brengt, is het perfect voor de warme Scandi-stijl.

Organische vormen

Ronde, ovale en vloeiende ontwerpen komen steeds vaker voor en vervangen de klassieke hoekige ontwerpen of vullen deze op speelse wijze aan. Speciale organische vormen en imperfecte decoratieve objecten creëren een gevoel van welbehagen. Zelfs kleine kleurimpressies laten een indruk achter. Combineer en versier vakkundig, maar vergeet niet, in Scandi-stijl, minder is meer. Mooie oppervlaktes en ruimte voor het ontvouwen van individuele meubels en objecten zijn welkom.

Warme aardetinten in zachte nuances

Zachte warmte met pastel

Alleen omdat er kleuren in het spel komen, hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blijf bij wat je mooi vindt en vind het leuk om naar te kijken. Als u uw meubels wilt combineren met nieuwe verzadigde kleuren, maar dit erg moeilijk vindt, ga dan voor de nog steeds populaire pastelkleuren. Deze zijn prachtig om beetje bij beetje te mengen met rijkere kleuren. Trouw aan het motto "better safe than sorry" kunt u testen hoe u van kleine kleuraanpassingen en veranderingen houdt voordat u uw huis met een nieuwe stijl inricht.

Nieuw ontmoet oud

Met knusse kleuren en warm textiel worden zelfs oude designfavorieten en retromeubelen weer gebruikt. Nieuwe afdekkingen of coatings zorgen ervoor dat ze gemakkelijk in het gewenste ontwerp kunnen worden ingevoegd. Zo krijgt de moderne Scandi-stijl een lichte vintage touch, die stijlbewustzijn uitstraalt.

Naar de warme Scandi-collectie "
Verzadigde kleuren voor een gezellig huis
NAAR BOVEN