Pavel van Golod ( * 1972 )

Biografie van Pavel van Golod

Pavel van Golod werd geboren in 1972 in Sint-Petersburg. Na zijn studie aan de "St Petersburg Stieglitz State Academy of Art and Design" emigreerde hij naar Duitsland.

Hij voltooide daar een stage als timmerman en verhuisde vervolgens naar Hamburg, waar hij nog steeds woont. Hij legde zich eerst toe op zijn artistieke activiteiten voordat hij een stage in grafische vormgeving volgde bij het watersporttijdschrift "PALSTEK", Daar werkte hij als foto-assistent en werd daarna beeldredacteur bij "Peter Allert Fotografie" en regelde vervolgens boekillustraties en artistieke rekwisieten voor speelfilmproducties, reclamefilm producties en portretfotografen.

Pavel van Golod schildert de meeste foto's zoals een stripboek. De zorgvuldig geselecteerde motieven worden uit hun context gerukt, waardoor ze een eigen betekenis krijgen. Vele voorbeelden van het creatieve werk van van Golod zijn te zien op zijn website: www.pavelgolod.de.

Op dit moment werkt de Hamburgse kunstenaar vooral in opdracht en is hij voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën voor freelance werk.

Kunstdrukken & schilderijen van Pavel van Golod

Afbeeldingen per pagina: 100
Beeldweergave:  Shop | Galerie
NAAR BOVEN