Strand & Relax

Herinner het gevoel van een frisse bries op uw zonverwarmde huid. De geur van zout water en zonnebrandcrème. Stel je voor hoe het zand voelde onder je voeten en de warmte van de zon je gelukkig maakte. Dat is waar het bij een strand- en ontspanningsvakantie om draait. Actieve luiheid is soms het beste medicijn tegen stress in het dagelijks leven. Sommige mensen slagen erin dit ook thuis te doen, maar anderen zijn meer dan dankbaar voor de verandering van omgeving en moeten ver weg van hun vier muren thuis zijn.

Vakanties zijn voor veel mensen het equivalent van een recreatieve invulling. Want hier kan men onder de parasol dutten, een goed boek lezen of gewoon even een beetje bij het water gaan wandelen. Zodat men zich daarbij over niets zorgen hoeft te maken, de hersenen kan uitschakelen en de stress achter zich kan laten.

De top 3 van Nederlandse vakantiegangers; Frankrijk, Spanje en Italië

Vakantie thuis

De zomervakantie in het eigen gezellige huis kan ook leuk zijn. Nu is het eenvoudig: val niet in oude gewoontes en probeer af en toe iets nieuws te proberen. Wie niet van de zon kan genieten in de eigen tuin; zoek dan een mooi park. Ook een leuk tijdverdrijf: speel toerist in eigen stad. U zult een aantal dingen ontdekken die eerder onbekend waren.Wanneer was u voor de laatste keer in een museum in uw eigen stad?

Tips & ideeën

1. Leer nieuwe mensen kennen bij yoga in het park, een kookles of op de speelplaats met kinderen. 

2. SUPPEN (Stand Up Paddling) is een geweldig tijdverdrijf en conditie training in één.

3. DYI: Maak een tekening met inkt en laat de kleuren lopen. Of knip foto's uit kranten en plak een collage aan elkaar. Of bouw je eigen vogelhuisje.

4. Picnic in de woonkamer

5. Redesign muren: Neem één muur en hang daar alle foto's en decoraties. Soms is het genoeg om één of twee schilderijen uit te wisselen. Bij ons vindt u een nieuw schilderij in precies hetzelfde formaat als uw oude schilderij. Gewoon in de configurator invoeren en misschien nog iets bijsnijden, en tenslotte materiaal selecteren, klaar.

Zoeken op formaat

Actie & avontuur

Wees een avonturier en ontdek de mooiste plekjes op aarde. Dat kan in een avontuurlijke vakantie met veel actie. Of het nu gaat om fietsen, bergbeklimmen, jetskiën of het verkennen van exotische plaatsen, tijdens een avontuurlijke vakantie moet je veel nieuwe ervaringen en herinneringen verzamelen.

Er zijn veel mooie plekken op de wereld, de enige vraag is welke plek wacht op je?

Welke vakantie je ook kiest, we hebben prachtige kunstwerken en schilderijen die je als herinnering aan de muur kunt hangen. Onze kunstenaars hebben de kunst om het gevoel van een plek te vangen. Zo hangt je favoriete vakantie als een perfect kunstwerk aan de muur en kan je er op elk moment met plezier op terugkijken.

.

Zijn uw eigen foto's beter ?

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteitsnormen. Wij printen uw foto's haarscherp in een enorme kleurruimte en op een volledig door u gekozen individueel formaat. Of het nu ingelijst is of gedrukt op kunstpapier, op mat dibond, op acrylglas of op canvas, u beslist zelf met welk materiaal wij u kunnen inspireren.

Upload uw eigen foto en test formaat, materiaal en prijs

Laat uw foto's professioneel afdrukken »

Cultuur & sight seeing

Herinnert u de laatste stedentrip nog? Of verheugt u zich nu al op een korte vakantie in een metropool? Verleng uw vakantie met herinneringen in de vorm van foto's.

Haal Parijs in huis voordat u weggaat. Wat dacht u van de bloemenkraampjes aan de Seine in Parijs door Marie François Firmin-Girard? Of historische foto's van de Eiffeltoren in aanbouw?

In onze stadscollecties vindt u foto's van zeer verschillende plaatsen. En u kunt ook kunstwerken uit uw favoriete stad vinden uit alle tijdperken vinden met behulp van de zoekfunctie.

.

Foto's van mobiel laten drukken ?

U kunt uw foto's van uw mobiele telefoon ook laten afdrukken bij KUNSTKOPIE.NL. Let op onze drie tips:

1. Kwaliteit: Stel het hoogste kwaliteitsniveau in. Dit is vaak niet de standaard fabrieksinstelling.

2. Contrast: Zorg ervoor dat het onderwerp voldoende verlicht is.

3. Uitsnede: Pas het raster in je mobiele telefooncamera aan en volg de regel van derden voor het onderwerp.

Nu foto's van mobiel laten drukken »
NAAR BOVEN