Uw 22 % voucher

Sinterklaas verkoop op alles!

Vouchercode: SANTA22

Geldig  vanaf 2 december 2022
Eindigt op maandag,
5 december 2022

De voucher is geldig voor het complete aanbod

De korting wordt nog NIET weergegeven in de winkelwagen.

Na het invullen van uw klantgegevens en het selecteren van de pakketdienst, wordt u in de volgende stap gevraagd naar uw gewenste betaalmethode. Naast "betaalmethodes" vindt u de velden waarin u kortingscodes & waardebonnen kunt inwisselen. Voer de huidige couponcode "SANTA22" in het veld "promotie code" inwisselen. Klik dan op "Inwisselen" en uw korting wordt onmiddellijk verwerkt.

Deze kortingsbon kan alleen worden ingewisseld via de webshop van KUNSTKOPIE.NL en slechts eenmaal per bestelling. Een verrekening met andere acties of lopende orders en een latere verrekening zijn niet mogelijk. Ook een contante betaling is niet mogelijk. Uw huidige klantenkorting wordt ook verwerkt. Dit geldt niet voor (handels) klanten met een premium account. Handgeschilderde olieverfschilderijen zijn uitgesloten van deze actie.

Onze aanbevelingen voor de verkoop

Alle KUNSTKOPIE vouchers & aanbiedingen!

Exclusieve voordelen voor de gratis nieuwsbrief:

♥ U mist geen aanbieding meer,
♥ U krijgt exclusieve kortingsvoucher en meer,
♥ U krijgt tips voor de inrichting van uw huis.
♥ U krijgt iedere nieuw schilderij als eerste

en u kunt de nieuwsbrief op ieder moment weer afzeggen.

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief:

Wat staat er in de Kunstkopie nieuwsbrief?

Wij versturen onze nieuwsbrief wekelijks. Daarin vind u spannende verhalen over kunstenaars, tips voor schilderijen en het inrichten met foto's. Ook mist u niets van onze wekelijkse aanbiedingen. U kunt onze nieuwsbrief met slechts één muisklik afmelden. Op verzoek verwijderen wij uw gegevens uiteraard volledig.

Voucher kopen

Geef een goed stuk kunst cadeau! Hier kunt u in slechts 3 stappen een unieke cadeaubon bestellen.

De cadeaubonnen kunnen als e-mail of als papieren voucher worden aangevraagd. De voucher op papier zal u binnen twee tot drie dagen per post worden toegestuurd.

Voucher bestellen
Cadeaubonnen kopen

Schilderijen aanbiedingen - ook verkrijgbaar met voucher

Welke voucher krijg ik ?

Meld u zich nu aan voor onze nieuwsbrief en bekijken de mogelijkheden van KUNSTKOPIE. Als beloning ontvangt u ieder kwartaal minimaal een kortingsvoucher van 20 % of meer - op alles!

Naar boven