Pers KUNSTKOPIE.NL

Hardy Schulz van KUNSTKOPIE

Perscontact

Voor Nederland, Belgie en Luxemburg:
Frank Driessen
info (@) kunstkopie.nl
+ 31 (0)20 6765876

Internationaal:
KUNSTKOPIE.DE e.K.
Hardy Schulz
Haferweg 46
D-22769 Hamburg
info@kunstkopie.de
Tel: +49 40 669 300 80
Fax: +49 40 669 300 80

Kort portret

Met 750 afbeeldingen ging Kunstkopie in 1999 van start. Vandaag de dag staan er 200.000 afbeeldingen van meer dan 25.000 kunstenaars op de site uit alle kunststijlen en kunststromingen van de geschiedenis. Kunstkopie maakt kunstdrukken "on demand“ in verschillende soorten materiaal en grootte - tot aan behang toe - die online zelf samengesteld en en besteld kunnen worden. Kleur, detaillering en licht echtheid van de kunstdrukken garanderert de onderneming voor minstens 99 jaar. Tot de onderneming behoort ook een lijstenmakerij en de productie van olieverfschilderijen.  Kunstkopie heeft meer dan 15 medewerkers en het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Hamburg. Verder heeft de onderneming vertegenwoordigers in Frankrijk, Engeland, Italie, Nederland, Spanje en de VS.  Eigenaar van de onderneming is Hardy Schulz.

Kerstmis - decoratie hoogseizoen: verfijnde rust

Hamburg, augustus 2018.

Interieur fans kunnen nauwelijks wachten op de kerst; het hoogseizoen voor decoratie. En ook de muren zijn feestelijk! De trend van "Less is more" is in opkomst. Het purisme is geïnfiltreerd met speelse details, retro modellen in frisse kleuren of de stijlvolle goud-grijze look.

Wie werk wil maken van mooie en effectieve en kerstmis accenten in het interieur vindt het op Kunskopie.nl. Vanaf november heeft het bedrijf ook naar wens bedrukte magneetborden in de online shop. Europa's grootste on-demand kunstdrukkerij heeft veel verschillende afbeeldingen online staan die uw interieur chic kunnen veraangenamen deze kerst.

 

 

Deco trend: Bruin is terug

Hamburg, juli 2018.

De kleur bruin viert sinds 2018 haar comeback. In de mode wereld steekt ze de kleur zwart allang naar de kroon. Ook in interieur design wordt de kleur steeds populairder.

Van zand tot choco en van mahonie naar kastanje – Kunstkopie.nl, Europa‘s grootste on demand drukkerij voor kunstdrukken, biedt verschillende mogelijkheden om de warme aarde kleuren in uw eigen interieur in te integreren; dit kan door de enorme keuze aan lijsten en de grote keuze aan verschillende afbeeldingen uit iedere mogelijke stijl.

Woontrend Urban Jungle

Hamburg, juni 2018.

 Opnieuw geïnterpreteerd met macro opnames

„Urban Jungle“ is een van de meest trendy woon trends. Geen wonder want het huidige gedigitaliseerde en snelle leven zorgt ervoor dat mensen naar een thuishaven snakken die hun weer op aarde zet. Kunstkopie.nl, Europa's grootste uitgeverij voor on demand kunstdrukken, biedt een scala aan manieren om uw eigen vier muren in precies zo’n plek om te zetten. En daarvoor hoeft u nog niet eens "groene vingers" te hebben.

Onderzetters met kunst

Hamburg, Juli 2017

Aan een mooi gedekte tafel smaakt het nog beter. KUNSTKOPIE.DE, Europa's grootste on demand kunstdrukkerij maakt nu ook kunst onderzetters; op hout met kunstdrukken naar wens.

Wij bedrukken het hout rechtstreeks in plaats van folie te plaatsen. Het resultaat zijn unieke onderzetters, zeker omdat de houtstructuur door de afbeelding te zien blijft...


VERDER LEZEN »
KUNSTKOPIE.NL

Rijkelijk gedecoreerd, de nieuwe weelde


VERDER LEZEN »
Persfoto decoratie (c)

Decoratie : meer moed voor eigen stijl


VERDER LEZEN »
Persfoto  behang (c)

Wandschilderijen van favoriete afbeelding


VERDER LEZEN »
Persfoto kleurzoeken ©

Blauw, blauw, blauw zijn al mijn schilderijen


VERDER LEZEN »
Persfoto paravent ©

Klassieke schilderijen - opnieuw gedefinieerd


VERDER LEZEN »
Kerstboom schilderijen ©

Kerstelijke kunst


VERDER LEZEN »
Persfoto spieramen ©

Welke lijst voor welke afbeelding


VERDER LEZEN »

Luchtig decoreren met aquarel- en Luftig dekorieren mit Aquarell- und büttenpapier


VERDER LEZEN »
c KUNSTKOPIE.NL

Grote kunst met grote afbeeldingen


VERDER LEZEN »
NAAR BOVEN