Geschilderde portretten, onder andere Mozart

Schilderijen on demand

Bij ons ziet u meer schilderijen
dan er in het Louvre, de hermitage,
de National Gallery of Art, de Tate
Gallery en alle andere rijksmusea
samen te zien zijn.

Olieverfschilderijen in alle groottes XXXL

Penseelstreek voor penseelstreek

Wanneer u bij ons een handgeschilderd olieverfschilderij bestelt, dan gebruiken wij echte olieverf en klassiek canvas. En vanzelfsprekend laten wij de schilderijen door kunstenaars schilderen en niet door machines. We werken op traditionele wijze en gebruiken geen voorgedrukte prints of andere moderne toepassingen. Wij maken alleen traditioneel vervaardigde olieverfschilderijen van uitstekende kwaliteit.

Deze op traditionele wijze gemaakte, laag voor laag en penseelstreek voor penseelstreek, schilderijen kunt u naar uw eigen wens laten schilderen. Kies uw favoriete schilderij uit en bepaal de grootte tot op de centimeter. En ook hoogwaardige lijsten worden door ons geleverd, welke u zelf kunt uitkiezen. En omdat wij reeds sinds 1999 de meest hoogwaardige kunstreproducties volledig in eigen beheer maken, bestelt u uw schilderij niet bij een Start-Up, maar bij de marktleider van hoogwaardige kunstreproducties tegen onverslaanbare prijzen.

Verwacht echter niet dat uw schilderij door kenners als een 100% origineel bestempeld zal worden. U koopt bij ons geen illegale kunstvervalsing zoals Han van Meegeren deze vroeger maakte. Een kunstkopie wijkt altijd in kleine mate af het origineel. En omdat onze schilderijen ook nog eens geen 500 jaar oud zijn, ziet u ook geen vergeling of craquelé op het doek.

Schilderijen van beroemde kunstenaarsSCHILDERIJEN OP KUNSTENAAR

ZO MAKEN WIJ UW SCHILDERIJ

Wij garanderen dat de kwaliteit van onze schilderijen ver uitstijgt boven het merendeel van onze concurrenten. Bovendien bent u niet aan standaardmaten gebonden, maar kunt u zelf de grootte bepalen.

 

 

OLIEVERF OF KUNSTDRUK?

UW FOTO ALS SCHILDERIJ

Uitsnede uit het schilderij Meisje met de parel

SCHILDERIJEN

Wanneer u een echt “origineel’ olieverfschilderij wilt hebben dan is dit de perfecte oplossing voor u. Het schilderij wordt zeer kleurnauwkeurig nageschilderd en u ziet de penseelstreken staan. Omdat een reproductie een nieuw schilderij is ziet u geen vergeling en craquele op het doek.

Uitsnede uit de kunstkopie

CANVAS
DRUK

Wanneer u de exacte kleuren en de details absoluut zo nauwkeurig mogelijk gereproduceerd wilt hebben dan bevelen wij u aan om de kunstkopie te laten maken op canvas met vernis.

GEGANDEERD ANONIEM

Wanneer u uw browser sluit wordt de afbeelding verwijderd, uw afbeelding kan niet door derden worden bekeken. Wij garanderen absolute anonimiteit.

Hier kunt u bekijken of u uw foto als olieverfschilderij wilt laten maken, bijsnijden of met lijst bekijken

AFBEELDING UPLOADEN »

MAKKELIJK

Laat uw waardevolle familieportretten maken als blijvende herinnering. U heeft alleen een digitale foto nodig, die u direct op onze server kan plaatsen. U heeft geen speciale software of App nodig.

MEER INFO »

NAAR BOVEN