Olieverfschilderijen in alle groottes, van S tot XXXL

Klassieke kunst tot en met 19e eeuw. De oppervlakte laat bewust geen penseelstreken zien. Hier het Flötenkonzert van Friedrich de Grote in Sanssouci

Klassieke olieverfschilderijen

Klassieke schilderijen, in het bijzonder die voor de 19e eeuw gemaakt werden, hadden geen duidelijk herkenbare penseelstreek, omdat dat de grote meesters te min was. Het was een kunst om klassieke werken te maken zonder duidelijke penseelstreken. Wij maken onze olieverfschilderijen ook op die wijze.

Schilderijen van beroemde kunstenaarsSCHILDERIJEN OP KUNSTENAAR

ZO MAKEN WIJ UW SCHILDERIJ

Wij garanderen dat de kwaliteit van onze schilderijen ver uitstijgt boven het merendeel van onze concurrenten. Bovendien bent u niet aan standaardmaten gebonden, maar kunt u zelf de grootte bepalen.

 

 

OLIEVERF OF KUNSTDRUK?

Uitsnede uit de kunstkopie

CANVAS
DRUK

Wanneer u de exacte kleuren en de details absoluut zo nauwkeurig mogelijk gereproduceerd wilt hebben dan bevelen wij u aan om de kunstkopie te laten maken op canvas met vernis.

Canvaskaarten
Uitsnede uit het schilderij Meisje met de parel

Echte schilderijen

Wanneer u een echt “origineel’ olieverfschilderij wilt hebben dan is dit de perfecte oplossing voor u. Het schilderij wordt zeer kleurnauwkeurig nageschilderd en u ziet de penseelstreken staan. Omdat een reproductie een nieuw schilderij is ziet u geen vergeling en craquele op het doek.

NAAR BOVEN