Viva España

 

Siesta, fiesta en een heleboel joie de vivre: Spanje is een van de populairste bestemmingen in Europa, en niet zonder reden. Het land wordt gekenmerkt door witte zandstranden, prachtige kustwegen en pittoreske vissersdorpen.

De Spaanse mediterrane inrichting leeft van warme kleuren in oranje, bruin en terracotta. Gecombineerd met robuuste meubels van hout en steen, is het resultaat een comfortabele sfeer het hele jaar door.

Zomerse kunstprints met de typische olijfbomen, turquoise zee en vol goede humor brengen de Spaanse levensstijl bij u  thuis.

Ontdek de zomerse motieven »

Provence par excellence

Romantische elegantie van de Rivièra: Zuid-Frankrijk bekoort door zijn inrichting met lichte houten meubels, chique marmer en warme sfeer.

Muren in vette kleuren die typisch zijn voor de mediterrane ruimte, zoals terracotta, oranje of ochre. Ook bijzonder populair zijn paarse tinten, die doen denken aan de Franse lavendelvelden.

Provence is vooral populair bij de high society. Kunst van hoge kwaliteit aan de muren draagt bij aan de Hollywood flair van de Côte d'Azur.

Riviera ontdekken »

Griekse frisheid

 

Wit en blauw zijn niet alleen de kleuren van de Griekse vlag, de frisse combinatie van deze kleuren is ook overal elders terug te vinden. Witte huisgevels met blauwe daken zijn typische kenmerken op de populaire Griekse eilanden zoals Mykonos of Santorini.

Geïdentificeerd door de Mediterrane Zee , olijfbomen, goede wijn en stralende zon, is Griekenland de vakantiebestemming bij uitstek. Met maritieme kunst aan de muren is er het vakantiegevoel thuis.

Ontdek de vakantiecollectie »

Bella Italia

 

Italië staat bekend om zijn gevoel voor kunst en design. De speciale Italiaanse harmonie is te vinden in de combinatie van modern en klassiek

De band met de katholieke kerk via het Vaticaan en de lange geschiedenis van het Romeinse Rijk kenmerken het land vandaag de dag nog steeds. Op een tijdloze manier vindt deze lange geschiedenis nog steeds zijn weg naar het Italiaanse interieur.

De Renaissance, die zijn oorsprong vond in Italië, met zijn grote kunstenaars zoals da Vinci of Michelangelo hoort bij Italië zoals pizza, pasta en gelato.

Ontdek de kunstwerken uit de Renaissance »
Italiaans meubilair met Renaissance schilderijen

Op vakantie

De mooiste stranden, de meest romantische zonsondergangen en de meest indrukwekkende zeedieren zijn blikvangers die iedere kijker doen verlangen naar de zee.

Ontdek zee-fotografie »
Summer Flux - Paulo Dias
Palmen op Lanzarote - Laura Nenz

Alle schilderijen

Naar boven