Kunstdruk: alle afdrukmaterialen voor kunstafdrukken

Kunstdrukken

✓ Perfecte kleuren
✓ Schermvrije ultra-HD prints
✓ Kleurecht met UV-garantie
✓ Zelf grootte kiezen tot XXXL

Onze materialen voor kunstdrukken

Met bewonderenswaardige kunstdrukken kunt u uw stijl accentueren uw stijl en uw huis revitaliseren. Kies uw favoriete afbeelding in de gewenste afmetingen en selecteer vervolgens het juiste materiaal voor het maken van uw kunstdruk. In onze eigen fabriek maken wij het vervolgens exact volgens uw wensen: een uniek exemplaar dus.

Wij weten dat het niet makkelijk is om alleen al een keuze te maken voor de juiste afbeelding, daarom krijgt u van ons een overzicht van de materialen.

Kunstdrukken van KUNSTKOPIE

Kunstdrukken

Ons kunstpapier wordt op hoogwaardig, kleurecht en bestendig papier van uw keuze gedrukt. Daardoor worden de kleuren authentiek, esthetisch en onderschrijven het effect van de afbeelding

Meer van onze kunstdrukken »
Canvas schilderijen en en kunstdrukken bij KUNSTKOPIE

Kunstdruk op canvas

Met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt iedere afbeelding afzonderlijk tot een uniek kunstwerk op canvas gemaakt. Maak uw eigen kunstwerk in het door u gekozen formaat en in de kleuren die bij u passen.

Canvasdruk »
Maak een foto afdruk van uw favoriete schilderij bij KUNSTKOPIE

Foto afdruk

Voor onze fotokunst bieden wij speciaal premium fotopapier, die voor perfecte details zorgen, langdurige mooi blijven en de oppervlakte helder. Kies uw favoriete foto en laat door ons maken in de de beste kwaliteit.

Meer van onze fotodrukken »
Mooie schilderijen op hout

Kunstdruk op hout

Kunstdruk op hout heeft een hele bijzondere uitstraling door het natuurlijke materiaal, omdat de structuur en de kleur van het hout door schittert in het gebied van de druk. Kunstdrukken op hout zijn duurzame en langdurige eye-catchers.

Meer van onze houtdrukken »
Dibond bij Kunstkopie

Dibond

Uw kunstwerk afgedrukt op dibond biedt vele mogelijkheden voor een prachtig interieur. Gebruik van de pure effect van dit materiaal en zet illustraties professioneel neer.

Meer over ons dibond »
Acrylglas voor mooie wanden

Acrylglas

Maak een kunstdruk van uw favoriete afbeelding direct achter acrylglas en u krijgt een diepte-effect, waardoor het beeld nog mooier wordt. Het materiaal ziet er professioneel uit en is geschikt voor vele afbeeldingen, zowel in de klassieke kunst als in de fotografie

Meer over ons acrylglas »
Glas bij KUNSTKOPIE

Echt glas ESG

Maak uw wanddecoratie op echt glas, de zijkanten geslepen door diamant. Dit robuuste, duurzame en kleurvaste materiaal zorgt voor een prachtige uitstraling, een bijzondere diepte-effect en dempt licht reflecties.

Meer over ons glas ESG »
Magnetische borden die als achtergrond of als decoratie kunnen worden gebruikt

Magneetborden

wilt u uw favoriete afbeelding graag op een bijzondere manier tentoonstellen kies dan voor een magneetbord. U kunt er kaarten, briefjes en andere aantekeningen op kwijt, Hiermee kunt u uw kunstwerk praktisch inzetten.

Meer over onze magneetborden »

Bestel kunstdruk proefmonster!

✓ Duurzaam premium papier
✓ 100% oplosmiddelvrij
✓ Beste UHD 12-kleuren kunstdruk
✓ Scherp & rastervrij
✓ Lichtecht bij gebruik binnen gedurende 99 jaar

Kunstdruk monsterset bestellen

Het juiste materiaal voor uw kunstprints

Bij ons kunt u uw favoriete foto laten afdrukken op kunstdrukpapier, canvas, hout, aluminium composiet, glas, acrylglas, vliesbehang en zelfs als magneetafbeelding. Wij willen u graag ondersteunen in uw beslissing. Om het perfecte printmateriaal te vinden, raden wij de volgende twee manieren aan.

Reproducties dicht bij het origineel

Wilt u dat uw kunstwerk zo veel mogelijk op het origineel lijkt? Oriënteer u dan op het materiaal. Onder onze foto's vindt u meer informatie over de schildertechniek en het materiaal van het origineel. Anders: Heb je een klassiek schildermotief gekozen? Dan bevelen wij de reproductie op canvas aan. Heb je een grafisch werk gekozen? Ons handgeschept papier en aquarelpapier, waarvan de randen met de hand worden gesneden of gescheurd, hebben een verbazingwekkende originaliteit. Foto's zien er bijzonder echt uit op ons fotopapier van hoge kwaliteit.

Kunstreproducties op moderne materialen

U kunt frisse effecten creëren met ongebruikelijke materialen. Kunstdrukken op hout zien er natuurlijk uit. Acryl en echt glas afbeeldingen creëren geweldige effecten op uw muur door de heldere reflectie. U kunt een matte afwerking bereiken met dibond van aluminium.

Goed om te weten: Wij produceren onze afdrukken op glas, acryl, dibond en hout als een professionele directe afdruk en niet via transferfilms van lage kwaliteit. Op deze manier behouden we de eigenschappen van het medium en gaan ze mooi en modern op in het effect van het kunstwerk.

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven