Lijsten voor ieder kunstwerk

Lijsten

Handgemaakte en uniek geproduceerde baroklijsten, designer lijsten, gouden lijsten, baklijsten en veel meer.....

Lijsten

Kies uw eigen lijst stijl. U kunt onze lijsten ook als een lege lijsten of als verwisselbare lijst bestellen.

Baroklijsten in goud en zwart

TRADITIONEEL MET DE HAND VERVAARDIGD

Natuurlijk hebben wij u meer te bieden dan alleen reproducties. Wij leveren onze schilderijen op verzoek ook met lijst of met een passepartout. Het inlijsten doen wij net zo zorgvuldig als het maken van onze kunstreproducties. Daarom vindt u bij ons dan ook alleen de mooiste baroklijsten die met de hand verguld zijn en die na het verlijmen gelakt worden zodat u geen randen meer kunt zien.  


Wij letten er zorgvuldig op dat onze lijsten van “goed hout” worden gemaakt. Onze spieramen zijn bijvoorbeeld van FSC hout en Finse wouden. Ook bij onze sierlijsten letten wij erop dat hier geen tropisch hout wordt gebruikt. Onze lijsten worden voornamelijk in Duitsland, Nederland en in Italië  gemaakt en gelakt.


Wij bieden een groot assortiment aan smalle, brede, dikke, dunne, moderne en klassieke lijsten. Alles tegen voordelige prijzen. Alleen kunststof lijsten of aluminium bieden wij niet aan, omdat deze naar onze mening geen recht doen aan de kwaliteit van onze kunstreproducties. Wij maken alles in museumkwaliteit – van natuurlijk hout – precies en op de klassieke wijze.


De keuze van uw lijst is net zo individueel als de keuze van uw schilderij, precies zoals u het wilt. Kies eerst een schilderij en bepaal de grootte. Daarna kunt u kiezen voor een lijst welke uw voorkeur heeft. Want een kunstreproductie is met lijst helemaal compleet.

 

Olieverfschilderijen met gouden lijsten

Young Bohemian Serb van Charles Landelle met gouden stijl lijst

Lijntekeningen met houten lijst

Grafische kunst met houten lijst

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven