VERKOOP UW KUNST BIJ ONS

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de talrijke inzendingen die wij mochten ontvangen. Helaas moeten wij meedelen dat tot aan de zomer wij geen nieuwe kunstenaars meer zullen kunnen plaatsen op de site. Dit om het grote aantal huidige aanvragen eerst te kunnen verwerken!

Uiteraard stellen wij uw inzending nog steeds op prijs!
Moderne kunst
Bent u kunstenaar ? U kunt uw kunst via onze site onder de aandracht brengen van een groot publiek en uw kunstwerken via onze site verkopen. Wanneer een klant een uw kunstwerken besteld, ontvangt u van ons hierover royalties. Via onze online galerie, wereldwijd beschikbaar in 8 talen, bieden wij uw kunstwerken een wereldwijd platform aan.   


 

Het maakt ons niet uit welke stijl u maakt 
Het is voor ons echter wel belangrijk om vernieuwende concepten en ideeen te laten zien.
Maar het is voor ons wel belangrijk dat uw eigen stijl heeft gevonden 
en daarom zien wij graag collecties die een samenhangende collectie vormen. In de laatste jaren hebben wij namelijk geleerd dat schilderijen beter verkopen wanneer de kunstenaar ook een bepaalde samenhang laat zien. Wanneer je met in zee gaat heb je voornamelijk kansen en geen risico's, omdat ons concept volledig gratis is. Je marktwaarde kun je ook zelf bepalen. In tegenstelling tot andere aanbieders kun je de vergoeding voor het laten maken van de kunstdrukken zelf bepalen. Natuurlijk wordt ons vaak de vraag gesteld of dit partnership ook gunstig is voor de kunstenaar. Dit varieert natuurlijk van geval tot geval, maar u brengt uw uw kunstwerken nu onder bij de grootste on-demand aanbieder en niet bij een start up. KUNSTKOPIE. is reeds 12 jaar actief op de markt en was 's werelds eerste "on demand" galerie heeft sinds die die tijd een zeer klantenbestand gekregen. Er zijn meerdere kunstenaars die via systeem een paar honderd euro per maand verdienen Het succes hangt uiteindelijk af van iemands subjectieve smaak. Maar omdat je geen kosten hoeft te maken, kun je het veilig proberen. . Als je je werk in onze galerie tentoon wil stellen vul dan onderstaand formulier in. Geef ook je url waar we werk kunnen vinden, dit geeft uiteraard nog geen enkele verplichting om mee te doen. De nodige informatie wordt u automatisch toegestuurd na het invullen van het formulier. We hebben een kort cv van uw werk en van u als uw persoon en een representatieve samenvatting van uw werk (misschien 20 werken). Stuur ons svp geen originelen, maar digitale foto's of e-mail (op CD-ROM). Wij verheugen ons op uw inzendingen!
NAAR BOVEN