Kunst
online
verkopen!

Biedt je eigen kunst aan in onze online galerie aan een breed publiek wereldwijd.

Aanmeldformulier »

Kunst online verkopen

Laat uw kunst bij ons zien

Wij zijn op zoek naar kunst die ons neerslaat, ons van ons voetstuk scheurt en ons vervoert. Wij staan open voor elke kunststijl en elke techniek en kijken met veel plezier naar wat je hebt gemaakt. Stuur ons je kunst op en met een beetje geluk maak je er binnenkort deel van uit.

U kunt de afbeeldingen uploaden, wij produceren en versturen ze

De samenwerking met ons werkt zonder problemen. Het enige wat u hoeft te doen is het kunstenaarsformulier in te vullen en ons een aantal werken in digitale vorm te sturen die u online wilt verkopen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en nagaan of het kunstwerk dat u ons toestuurt voldoende is voor kwalitatief drukwerk. Zodra deze stap is genomen, ontvangt u van ons een contract.

Bij KUNSTKOPIE.DE behoudt u alle auteursrechten, wij ontvangen alleen de licentie om te produceren. U bepaalt de commissie per schilderij en ontvangt bij elke aankoop een melding. De betaling van uw commissie vindt maandelijks plaats met een correcte facturering.

Kleine bonus: Als kunstenaar ontvangt u de hoogste korting. Zo kunt u uw eigen tentoonstellingen organiseren of voordelig schilderijen aanschaffen ter promotie.

.

Over ons en waarom wij een goede keus zijn

KUNSTKOPIE.DE is sinds 1999 op de markt, was de eerste "on demand" galerij ter wereld en heeft in deze tijd een zeer grote groep trouwe klanten gevonden. Omdat we er al zo lang zijn, verdienen veel van onze marketingpartners al enkele honderden euro's per maand met hun kunstkopie kunst. Het succes hangt op de lange termijn altijd af van de klanten.

Een ding, dat voor ons heel belangrijk is: kwaliteit. Wij produceren hoogwaardige kunstdrukken van hoge kwaliteit en zijn alleen tevreden met een eindproduct, waarmee de klant tevreden is.

Een fenomeen, dat we vaker proberen te bereiken is het Wow-effect, dat onze producten geven. Want hoogwaardige materialen zorgen er gewoon voor dat onze kunst er goed uitziet en dat overtuigt onze klanten.

.

Onze tips voor succesvolle kunstmarketing

✓ Een uniforme stijl is uw handelsmerk en heeft de voorkeur van uw klanten

✓ Een hoger aantal kunstwerken wordt meestal beter ontvangen door klanten, omdat er vaak meerdere kunstwerken in dezelfde stijl worden gekocht

✓ Zeitgeist is in trek

.

Wij zoeken:

✓ Illustraties

✓ Typografie-kunst

✓ Retro- en streetart

✓ Abstracte kunst

✓ Geometrische vormen

Perfecte voorwaarden voor uw aanvraag

p>✓ Perfecte afdruksjablonen. Bijvoorbeeld digitale foto's met een hoge resolutie van 20 megapixels en meer, zodat we kunnen afdrukken in elk formaat

✓ Minstens 20 afbeeldingen

✓ Link naar homepage, galerie of sociale media

✓ Na acceptatie, zullen we graag een kleine tekst met foto publiceren, wanneer je dat wenst

.

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven