Unieke kunstdrukken, opgepannen lijsten, handgeschilderde olieverfschilderijen.

Wanneer u van kunst houdt, dan hebben wij voor u een prachtig aanbod met perfecte kunstreproducties, ingelijste schilderijen, hoogwaardige canvasdoeken en en een zeer ruime keuze aan schilderijen, speciaal voor U. Wij bieden u kunstwerken aan die u helemaal zelf kunt samenstellen. In onze online shop kiest U het materiaal, de grootte en of u het met of zonder lijst wilt.

Schilderijen met top service & kwaliteit

 

Grote kunst voor weinig geld wij maken de mooiste reproducties in de allerbeste kwaliteit tegen redelijke prijzen. Wij garanderen kleurechtheid, detaillering en lichtechtheid  van onze  kunstwerken voor minstens 99 jaar. 
 

Het thema service en klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk - ongeacht of het nu gaat om commerciële of particuliere klanten. Wij leveren onze schilderijen altijd in eersteklas kwaliteit.

Eigenlijk heeft u zelf alle keuze; in het formaat, het inlijsten en het materiaal. Wij produceren canvasafdrukken, afbeeldingen op fijn papier, hand geschilderde schilderijen en onvergelijkbaar mooie afbeeldingen op aquarel papier.

Mocht een kunstenaar niet onze site staan dan kunt u ons uiteraard altijd een mail sturen of wij deze voor u kunnen reproduceren. Wij gaan dan voor u uitzoeken of wij de rechten van het desbetreffende kunstwerk kunnen bemachtigen.

Ook voor andere vragen of suggesties helpen wij u verder. stuur een email naar info@kunstkopie.nl of via ons telefoonnummer +31 20 6765876

Perfecte kunstdrukken

Wanneer u van kunst houdt dan is ons aanbod van perfecte kunstreproducties ideaal voor U.  Hier vindt u klassieke en moderne werken en kunt u uw eigen persoonlijke voorkeur aangeven. Deze beroemde kunstwerken kunt u in iedere gewenste grootte zelf samenstellen. U kies zelf het materiaal en eventueel de lijst en u krijgt alles perfect toegestuurd volgens de door u opgegeven formaten. 

Echte kunstwerken

De mooiste kunstwerken kunt u zelf aan uw muur hangen en er levenslang van genieten. Er is nauwelijks een schilderij dat wij niet in ons bestand hebben en reeds als kunstdruk of als olieverfschilderij hebben gemaakt of kunnen maken. Ondertussen hebben wij inmiddels meer dan 200.000 schilderijen van meer dan  25.000 kunstenaars — en daaronder ook veel hedendaagse kunstenaars. In onze collectie zitten meer dan 30.000 schilderijen uit de moderne kunst en is er is eigenlijk vrijwel geen kunststijl of kunstrichting die wij niet voor u kunnen maken. 


 • Canvas met vernis op spieraam

  canvasdrukken

  Zeer flexibel doek (100 % katoengeweven / 2:1 Structuur) voor mooie aansprekende  Graphic-Art toepasssingen.

  Voordelen: Natuurzuiver, bruin basismateriaal 100 % katoen • Oppervlakte grotendeels waterafstotend • Dit canvas kan ook met vernis worden besteld • Ophang gereed met staaldraad aan de achterzijde.

  Lange levensduur,  volledig recyclebaar. Gebruikte spieramen komen alleen uit de Finse wouden en zijn FSC gecertificeerd. 

 • Olieverfschilderij op spieraam

  Handgeschilderde olieverfschilderijen

  Wanner u bij ons een handgeschilderd olieverfschilderij besteld gebruiken wij originele olieverfkleuren en klassiek canvas. U bent niet aan standaard maten gebonden, u kunt zelf kiezen welke maat uw voorkeur heeft. Bekijk het zelf op onze site

 • Dibond ( ontspiegeld)

  Dibond afbeeldingen

  Ophang gereed Dibond aluminum plaat van 3 mm. Bijzonder geavanceerd Nielsen ophangsysteem ( onzichtbaar vanaf de voorijzde) met verschroefde hoeken voor de stevigheid. Ook bij kleinere afbeeldingen geen plastic of goedkoop stickerssysteem. 

  Voordelen: Meest hoogwaardige fotodruk techniek met Durst  AG. 8-Farben & met perfecte 1728 dpi gararandeerd beste beeldweergave.  Directdruk - geen verlijming met PVC die de weergave kunnen vertroebelen.

 • Diasec ( hoogglans)
 • Glas uit diamantglas

  Glas

  Ophangklaar, fotodruk op 4 mm diamantglas met hoogwaardig ESG zekerheidsglas met DIN. De mooiste vorm van kunstdruk.

  • Perfecte 8-kleurige-fotodruk
  • Beste ESG-veiligheidsglas
  •Gepolijste zijkanten
  • Zeer stoot en krasbestendig.
  • Reinigings- & chemiebestendig

 • Kunstdrukpapier

  Kunstdruk op papier

  Hoogwaardig kunstdrukpapier met FSC- & PEFC gecertificeerd en door Felix Schöller gefabriceerd.

  Voor kunstdrukken is dit bijzonder geschikt. Het is mat gestreken papierkarton van 230 g/m². De matte oppervlakte laat ook bij Z/W drukken een bijzondere diepte zien. Afbeeldingen worden volledig rastervrij  (2000dpi) in  12-kleurendruk gereproduceerd en zijn voor binnenruimtes bijzonder geschikt. Wij garanderen 99 jaar lichtechtheid.

 • Fotopapier

  Poster & Foto's in XXXXL

  Poster & Foto's, dankzij de 12-kleurige druk ook uitermate geschikt voor Fine Art Print kwaliteit. De maximale grootte is 150x500cm, grotere reproducties kunnen wij tot 260cm x 1500cm maken in 8-kleurige druk en ook dan garanderen wij u nog een zeer hoogwaardige kleurweergave. 

  Ons hoogwaardige UV-Fotomateriaal is met 190g/m² extreem krachtig en is kreukvrij te verwerken. De oppervakte is met een matte of glanzende bovenlaag goed beschermd.

  Wij garanderen de licht echtheid in binnenruimtes tot 60 jaar..

 • büttenpapier Dürer

  Hahnemühle kunstpapier

  Sinds 1584 maakt  Hahnemühlede het allerbeste kunstpapier. Ons Albrecht Dürerpapier en ons aquarelpapier van Hahnemühle worden op de traditionele zeefwijze geproduceerd. De zijkanten worden op wens ook gekarteld geleverd zodat uw kunstwerk en unieke uitstraling krijgt.

  Het kunstdruk karton van Albrecht Dürer laat een licht geribbelde oppervlakte zien en is perfect voor grafische kunst 

  Het aquarelpapier van W. Turner bestaat voor 100% uit cellulose die normaal ook origineel met aquarelkleuren beschilderd worden. 

 • Fresco vliesbehang

  Fresco - vliesbehang

  Een mooie optie om de afbeeldinge uit onze collectie te reproduceren - als een fresco - vliesbehang. Dit makkelijk aan te brengen behang worden speciaal gemaakt voor het gebruik op wanden en als muurschilderingen.  


  Het hoogwaardige frescovliesbehang is in banen van 90 cm te bestellen. Het behang is  gebruikt op niet brandbare ondergrond zoals gips) B1 naar DIN 4102-1 gecertificeerd, en derhalve moeilijk ontvlambaar en is daarom ook geschikt voor publieke ruimtes. Het vlies is 100% PVC-vrij.

Aanbevelingen kunstdrukken

Naakt Modigliani
Klaprozen in de buurt van Argenteuil Claude Monet
Dame met groene jas August Macke
De wandelaar boven de nevelen Casper David Friedrich
Terugkeer van de roeiers Moulin de la Galette, Renoir
Zittende dame van Egon Schiele
Sterrennacht van Vincent van Gogh
De man van Vitruvius Da Vinci

Beveel ons aan

Heeft u een bekende die mogelijk ook interesse heeft u in onze online galerie ? Klik op deze link om de url snel door te kunnen mailen. Wij garanderen u  dat wij de emailadressen niet zullen opslaan.

VERDER »

Contactformulier

Zoekt u een bepaalde kunstenaar of een schilderij ? Heeft u vragen of opmerkingen? Heeft u hulp nodig ? Gebruik ons contactformulier. 

NAAR HET FORMULIER»

NAAR BOVEN