Houtdruk bestellen

Houtdruk

Wanneer u van levende kunst houdt, dan zijn onze kunstdrukken op hout precies wat u zoekt! Houtdrukken zijn hoogwaardige kunstdrukken die rechtstreeks op het hout worden afgedrukt.

Kunstdruk op hout

Wit wordt natuurlijk

Bij een directe druk op hout blijft men de houtstructuur zien, ook door de kleuren heen. Dit betekent dat de kleuren er geler uit zullen gaan zien als op uw beeldscherm. Witte elementen blijven onbedrukt en zullen de dan de houtkleur laten zien.

Grafisch verfijnd, wit gegrond

Bij een kunstdruk op hout met een witte onderlaag komt de houtstructuur minder scherp door. Toch blijft deze houtstructuur zeer zichtbaar. Men behoudt de typische hout uitstraling. Witte elementen zijn wit en tonen dan de houtstructuur.

Zij aanzicht hout

 

Kleurecht: Hoogste kleurdiepte met de modernste fotodruk technologie.
Kristalhelder: Geen laminatie met pvc
UV bestendig: Gegarandeerd 99 jaar lichtecht
Rastervrij: Onzichtbare 2000 dpi
Hoogwaardig: CAD ontworpen ophangsysteem zonder plastic
Praktisch: Inclusief 2 variabele ophanghaken
Netjes: Geen krassen aan de muur, want met vilt

Kunstdruk detail met onderlaag

Kleurecht: Hoogste kleurdiepte met de modernste fotodruk technologie.
Kristalhelder: Geen laminatie met pvc
UV bestendig: Gegarandeerd 99 jaar lichtecht
Rastervrij: Onzichtbare 2000 dpi
Hoogwaardig: CAD ontworpen ophangsysteem zonder plastic
Praktisch: Inclusief 2 variabele ophanghaken
Netjes: Geen krassen aan de muur, want met vilt

Hoogwaardige houten schilderijen voor woonkamer, keuken en slaapkamer

Een houtprint verrijkt elke ruimte in uw huis. In de keuken creëert het bijvoorbeeld sfeer met een eetmotief van Pierre Joseph Redouté, in de woonkamer zorgt het voor opschudding met een klassiek kunstwerk van Claude Monet, en in de slaapkamer zorgt het voor gezelligheid met een kleurrijk houten schilderij van Gustav Klimt.

Kies, afhankelijk van uw voorkeuren, klassieke of moderne kunst voor uw houten schilderij, configureer het gewenste formaat en ontvang een werkelijk uniek stuk!

De Schreeuw van Edvard Munch op hout met rand

Schilderijen op hout

Of het nu gaat om klassieke werken of moderne kunst gedrukt op hout, een schilderij op hout is een bijzonder mooie en levendige manier om kunst weer te geven. Kies naar wens een houtprint met of zonder rand.

Symmetrische ophanging met houten kunst

Inspiratie voor houten muurschilderijen

Kunst op hout is altijd uniek. De individuele houtnerf geeft een houtprint een onmiskenbare uitstraling. Ontdek onze mooiste kunstcollecties en motieven voor uw houtprint!

Kunstmotieven voor houtdruk

Onze collectie houtschilderijen combineert kunstmotieven die bijzonder geschikt zijn als houtprint. Wij bevelen vooral grafische en kleurrijke kunstwerken aan.

Houten muurschilderij als exclusief geschenk

Een houten schilderij is een zeer bijzonder geschenk voor diverse gelegenheden: voor een verjaardag, huwelijk of jubileum - laat de favoriete foto van degene aan wie u een cadeau wilt geven op hout afdrukken. U kunt ook uw eigen foto's als houten schilderij bestellen en zo een zeer persoonlijk geschenk maken.

Eigen foto\'s uploaden en kunstdruk bestellen

Eigen foto afdrukken

Uw foto\'s op dibond, als poster of op kunstdrukpapier, op glanzend fotopapier, op echt aquarelpapier, op geschept büttenpapier, op canvas, met of zonder vernis of wellicht als olieverfschilderij. Kies precies de maat en het gewenste materiaal wat het beste past bij uw afbeelding en uw woonkamer

Bestanden uploaden in JPG, TIF, PDF of PNG

TIF en PDF-bestanden zonder bijgaande niveau\'s. PDF svp in doelgrootte exporteren.

Prijs met voorbeeld calculeren:  

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven