Mag het nog iets beter zijn? Kunst achter echt glas, glaskunst

Wij drukken uw kunst achter echt glas, nog mooier is eigenlijk niet mogelijk. Hierbij gebruiken wij extreem hoogwaardig ESG zekerheidglas (gehard veiligheidsglas) Naar DIN, dat betekent dat wanneer er al iets mis zou gaan u aan de veilige kant staat.

ECHT GLAS

Glas uit diamantglas

Dit kwalitatief hoogwaardige diamant glas, of ook wel genoemd wit doorzichtig glas, wordt geleverd zonder de normale groenachtige rand die u ook wel kent van glazen meubels. Dit betekent dat dit glas veel minder licht verstrooiing heeft dan glas van vergelijkbare dikte en daarom komen de kleuren hierin optimaal tot hun recht. En niet zoals bijvoorbeeld bij acrylglas, waar een bepaalde belichting kan weerspiegelen.

Uw kunstwerk wordt gespiegeld gedrukt op de achterkant van het glas. Dan wordt de druk verzegeld met een flinterdunne, bijna onzichtbare laag.

Wij gebruiken 4 mm dik glas, dat iets meer dan 10 kg m² op 1 m weegt. Het afdrukformaat voor online bestellingen is daarom beperkt tot 120 x 80 cm. Op verzoek kunnen wij tot 3 m afdrukken en ook voor andere toepassingen (douchewanden 8 mm, keuken panelen, 6 mm, glazen tafels 10 mm) Er is heel veel mogelijk.

Uiteraard polieren wij de randen om de scherpe randjes ervan af te halen.

Voordelen glas

Voordelen van ons glas

Kleurecht: Hoogste kleurendiepte met modernste 8 kleurige druktechnologie plus wit
Glashelder: Gebruikt wordt diamant witglas
Zeker: ESG veiligheidsglas naar DIN
Veelzijdig inzetbaar: Bijv: in de keuken of in de doucheruimte
Zeer duurzaam: Extreem veerkrachtig
Hygiënisch: Makkelijk te reinigen
UV-bestendig: Wij garanderen 99 jaar lichtecht
Rastervrij: Onzichtbare 2000 dpi
Hoogwaardig verwerkt: Inclusief Nielsen Alu-ophangsysteem
Praktisch: Inclusief 2 variabele zekerheidshangers

Uw gezondheid is voor ons belangrijk

Voor het maken het hoogwaardigste glas gebruiken wij uitsluitend druktechnieken die emissievrij zijn en ook uitstekend geschikt zijn voor woon en slaapruimtes. Voor een gezonde woonomgeving.

Deze certificering garandeert dat producten voor gebruik binnenshuis voldoen aan de strikte normeringen voor uitstoot, wat resulteert in een gezondere omgeving.

Deze collecties passen perfect

Meer info over afdrukken »

Uw foto's op dibond, als poster of op kunstdrukpapier, op glanzend fotopapier, op echt aquarelpapier, op geschept büttenpapier, op canvas, met of zonder vernis of wellicht als olieverfschilderij.

Kies precies de maat en het gewenste materiaal wat het beste past bij uw afbeelding en uw woonkamer

Bestanden uploaden in JPG, TIF, PDF of PNG

TIF en PDF-bestanden zonder bijgaande niveau's. PDF svp in doelgrootte exporteren.

Prijs met voorbeeld calculeren:  

Naar boven