Koop nu hoogwaardige kunstdrukken met eigen fabricage

Kunstdrukpapier

Grote kunst voor weinig geld vindt u bij ons in de allerbeste kunstdruk kwaliteit. Hier vindt u een overzicht van onze kunstdruk papieren.

Schoeller kunstdruk papier staat voor de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Felix Schoeller papier staat voor duurzaamheid in kunstdruk

Kunstpapier van Felix Schoeller bevat alle belangrijke certificaten van duurzame bosbouw.

Kunstbord 230g van Felix Schoeller. PFC- en PEFC-gecertificeerd

Kunstpapier mat, 230g

Een zwaar, mat gecoat karton met de hoogste resolutie en kleurbriljantie. Gegarandeerde lichtechtheid binnenshuis gedurende 99 jaar.

Posterpapier

Posterpapier, 150g

Dit postermateriaal heeft een hoge prijs-kwaliteitverhouding met een goede UV-bestendigheid. Dit budgetmateriaal kan niet verder worden ingelijst, maar is te gebruiken voor muurposters.

Topcollecties voor kunstpapier

Hahnemühle kunstdruk-, aquarel- en Büttenpapier sinds 1584

Handgeschept büttenpapier sinds 1584

Slechts heel weinig bedrijven wereldwijd hebben een net zo lange geschiedenis als die van de Hahnemühle papierfabriek. De papierfabriek werd in 1584 in Solling in Südniedersachsen gesticht en levert tot op de dag van vandaag alleen de allerbeste kwaliteit en is bovendien duurzaam.

Kunstreproduktie op büttenpapier

Büttenpapier Albrecht Dürer 210g

Dit handgeschept papier biedt een gedistingeerde oppervlakte voor tekeningen en gedrukte kunstklassiekers, bijv. van Albrecht Dürer. Wij leveren dit aloude origineel met gesneden randen of, op verzoek traditioneel met de hand gescheurde randen. Om optische redenen bevelen wij de keuze van een passepartout aan.

Büttenpapier German Etching van Hahnemühle

Büttenpapier German Etching, 310 g

Dit hoogwaardige handgeschepte kunstdrukpapier is volumineus en fluweelzacht met een fijne oppervlaktestructuur. De Duitse ets gaat terug tot de tijd van Dürer, die in zijn creatieve periode ook experimenteerde met diepdruktechnieken op koper. Op bestelling kunnen wij uw kunstdruk ook leveren met handgescheurde rand : 310 g/m² - 100% α-cellulose - wit

Echt aquarellpapier William Turner, Hahnemühle

Aquarelpapier William Turner 190g

Dit sterke handgeschepte aquarelpapier is natuurlijk wit, ruw en ideaal voor heldere aquarellen. Het is gemaakt van 100% katoen. Kies uw reproductie met gesneden randen of kies voor de traditionele hand gescheurde randen. Om optische redenen raden wij aan te kiezen voor een passe-partout of een verdiept passe-partout, waarbij de kunstdruk naar voren wordt geplaatst.

Torchon 285 g/m² aquarelepapier· 100% α-cellulose helwit · grote structuur, Hahnemühle

Torchon Aquarelpapier, 285 g

De term Torchon komt uit Frankrijk en heeft een wat ruwere structuur. Dit hoge kwaliteit kunstpapier garandeert een ware tijdloze schoonheid en driedimensionaliteit van een kunstwerk. Een aquarel, gedrukt op dit papier, kan zelfs door een expert op dit gebied, nauwelijks worden onderscheiden van het origineel.285 g/m² - 100% α-cellulose celwit

DIN A5 monsterdoos met voorbeelden van kunstdrukken, bevat alle papiersoorten, canvas, dibond, acrylglas en fotomedia.

Kunstdruk monsterset bestellen

Kunstafbeeldingen voor kunstpapier

Deze klassieke en hedendaagse kunstwerken zijn perfect om af te drukken op fine art papier.

Eigen foto\'s uploaden en kunstdruk bestellen

Eigen foto afdrukken

Uw foto\'s op dibond, als poster of op kunstdrukpapier, op glanzend fotopapier, op echt aquarelpapier, op geschept büttenpapier, op canvas, met of zonder vernis of wellicht als olieverfschilderij. Kies precies de maat en het gewenste materiaal wat het beste past bij uw afbeelding en uw woonkamer

Bestanden uploaden in JPG, TIF, PDF of PNG

TIF en PDF-bestanden zonder bijgaande niveau\'s. PDF svp in doelgrootte exporteren.

Prijs met voorbeeld calculeren:  

Illustraties als kunstdruk met  lijst gemengd.

Illustraties als kunstdruk

Moderne en klassieke illustraties passen bijzonder goed bij kunstpapier. Ontdek graphics en grafische ontwerpen uit de kunstgeschiedenis!

Een kunstdruk in een lijst met verdiept passe-partout.

Lijntekeningen als kunstdruk

Fijne gebogen lijnen vereisen speciaal papier. Ontdek lijntekeningen van bekende kunstenaars die bijzonder mooi zijn op kunstpapier.

Naar boven