Welk materiaal past bij uw reproductie?

Bij kunstreproducties geeft het het mooiste resultaat wanneer u zo dicht mogelijk bij het origineel blijft. Heeft u gekozen voor een klassiek schilderij dan is een canvasprint of een olieverfschilderij het mooiste resultaat. Heeft u gekozen voor een grafisch werk dan raden wij ons handgemaakte papier aan. De randen worden gesneden of met de hand gescheurd. Ons aquarel papier maakt de reproduties verrassend origineel. Fotografen gebruiken ons fotopapier of ons trendy dibond of acrylglas (diasec) 

Traditioneel kunstdrukpapier

Wij gebruiken alleen duurzame materialen van goede kwaliteit. Bovendien letten wij erop dat onze kunstdruk papieren officiële duurzaamheids- certificaten hebben.

Schoeller kunstdruk papier staat voor de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid.
Kunstdruk op kunstpapier

KUNSTDRUKPAPIER, MATT 230g

Zeer zwaar mat kunstkarton met de hoogste resolutie en kleurdiepte. Gegarandeerde authenticiteit van lichtechtheid bij beglazing. 99 jaar garantie.  Fabrikant Felix Schöller. Duurzaamheidscerficaten van de fabrikant: FSC en PEFC

Bijvoorbeeld op dibond of acrylglas komt dit papier zeer goed tot uiting

Posterpapier

Posterpapier, 150g

Gecoat, weerstandsgevoelig en natbestending helwit posterpapier van hoge kwaliteit.
Voordelen: Dit postermateriaal heeft hoog prijs/kwaliteitsniveau met een hoge UV bestendigheid en een lage geel factor.
Dit materiaal kan niet opgespannen worden, maar is met name geschikt als wandposter. De breedte is maximaal 150 cm.

Handgeschept büttenpapier sinds 1584

Slechts heel weinig bedrijven wereldwijd hebben een net zo lange geschiedenis als die van de Hahnemühle papierfabriek. De papierfabriek werd in 1584 in Solling in Südniedersachsen gesticht en levert tot op de dag van vandaag alleen de allerbeste kwaliteit en is bovendien duurzaam.

Al het büttenpapier van Hahnemühle leveren wij ook eventueel met een handgeschepte büttenrand

Hahnemühle kunstdruk-, aquarel- en Büttenpapier sinds 1584
Kunstreproduktie op büttenpapier

BÜTTENPAPIER Albrecht Dürer 210g

Het papier van Hahnemühle biedt een klassieke interface voor tekeningen en pastels, bijvoorbeeld van Dürer. Dit kunstpapierwordt gekenmerkt door een zeer gestructureerd oppervlak en zijn natuurlijke witte kleur. Het heeft een soortgelijke structuur als canvas. Het materiaal is wordt glasloos opgespannen en is bijzonder geschikt als passe partout

Büttenpapier German Etching

Büttenpapier German Etching, 310 g

310 g/m² · 100% α-Cellulose · wit

Dit kunstdrukpapier heeft een hoog volume en is glad met een zeer fijne oppervlakte structuur. German Etching gaat terug tot in de tijd van Dürer, die in zijn tijd experimenteerde met verschillende technieken waaronder de koperdruk.

Op verzoek leveren wij uw kunstdruk op German Etching ook met via de hand gescheurde buitenkanten.

Kunstdruk op aquarelpapier

ECHT AQUARELPAPIER 210g ( (Hahnemühle)

Het aquarel papier van Hahnemühle is een prachtig, zeer krachtige aquarel.  De bovenkant is spierwit, ruw en ideaal voor een lichte aquarel, maar ook voor andere afbeeldingen.
Torchon 285 g/m² aquarelepapier· 100% α-cellulose helwit · grobe Struktur, by Hahnemühle

Torchon Aquarelpapier, 285 g

285 g/m, 100% cellulose helwit - de term Torchon komt uit Frankrijk en heeft een wat ruwere structuur. Dit hoge kwaliteit kunstpapier garandeert een ware tijdloze schoonheid en driedimensionaliteit van een kunstwerk. Een aquarel, gedrukt op dit papier, kan zelfs door een expert op dit gebied, nauwelijks worden onderscheiden van het origineel.

 

Top collecties kunstdruk

Meer info over afdrukken »

Uw foto's op dibond, als poster of op kunstdrukpapier, op glanzend fotopapier, op echt aquarelpapier, op geschept büttenpapier, op canvas, met of zonder vernis of wellicht als olieverfschilderij.

Kies precies de maat en het gewenste materiaal wat het beste past bij uw afbeelding en uw woonkamer

Bestanden uploaden in JPG, TIF, PDF of PNG

TIF en PDF-bestanden zonder bijgaande niveau's. PDF svp in doelgrootte exporteren.

Prijs met voorbeeld calculeren:  

NAAR BOVEN