Hier vindt u uw kerstgeschenk

Zoekt u nog een passend kerstgeschenk?
Verras uw liefsten met een wandschilderij: als opgespannen canvasdoek, als poster of als ingelijste kunstreproductie - wij bieden u met onze unieke kunstdrukken een onvergetelijk geschenk. Laat uzelf inspireren!

Moeder met kind op de arm - Käthe Kollwitz

Voor creatieven

 

Fijne lijntekeningen, arceringen, schetsen van allerlei aard: Grafische kunst zet met gereduceerde middelen de toon voor grote dingen.

Een prachtig cadeau voor creatieve mensen, die graag een statement willen maken. Ook zeer geschikt voor degenen die al alles hebben en verrast willen worden.

Voor grafische werken bevelen wij ons handgemaakt papier en aquarelpapier aan.

Onze grafische collectie
Tropisch - Jeffrey Hummel

Voor ontdekkers

 

Een moment, gevangen in het licht: Of het nu gaat om portret, landschap of detail - fotografie is een unieke momentopname van onze wereld.

Een geweldig cadeau voor globetrotters en ontdekkers, die hun muren willen versieren met foto's van hun reizen en ervaringen of die hun favoriete hobby kunstzinnige expressie willen geven.

Onze hoogwaardige fotopapier zorgt voor een langdurige kleurbriljantie.

Onze bestseller
Komposition  - László Moholy-Nagy

Voor trendsetters

 

Het appartement is reeds ingericht in hippe kleuren en vormen? Naast de bank stapelen de levende trendmagazines zich op ?

Voor trendbewuste mensen hebben we precies het juiste: kunstprints in trendkleuren en trendmotieven. Hier vindt u nog precies de highlights die in het huis ontbraken!!

Onze trend-collectie
De kleur oranje II - Christine von Wiegen

Voor Avantgardisten

 

Mag het extravagant en gedurfd zijn?

In onze collecties abstracte kunst vindt u sfeervolle motieven perfect voor stijlbewuste persoonlijkheden die hun tijd vooruit zijn en bepaalde accenten willen leggen.

 

 

Onze kunststijlen
Mona Lisa van Leonardo da Vinci

Voor kunstkenners

 

Kunstklassiekers alleen voor musea? Helemaal niet - wij brengen kunst bij u thuis: van de Mona Lisa uit het Louvre tot ontbijt van de roeiers = van Pierre Auguste Renoir uit de Phillips Collection in Washington D.C.: in onze museumshop hebben wij voor u vrijwel alle beroemde kunstwerken uit de hele wereld verzameld.

Het perfecte geschenk voor iedere kunstliefhebber, die altijd al een mooi schilderij uit de kunstgeschiedenis wilde hebben.

Naar de museumshop

Zoekt u nog meer inspiratie?

Zoek 1 of meerdere kleuren

Kunstwerk op kleur

Kleurzoeker kan 256 afzonderlijke kleuren vinden of 1 van de door u gewenste combinaties. 

Kunstwerken zoeken op grootte

Kunstwerken op grootte

Onze formaatzoeker laat u de gewenste afbeeldingen zoeken op de gewenste grootte.

een passende lijst voor de kerst

Lijsten ontdekken

Of Skandi, baklijst of een stijllijst - vind de lijst die bij uw schilderij past.

NAAR BOVEN