Kinderkamer Deco

Kleurrijke en speelse kunst

 

Jouw eigen kamer is de beste plek voor ideeën en creativiteit, dus de omgeving moet kleurrijk en inspirerend zijn - zodat je samen geniet van spelen, schilderen, lachen, lezen en slapen.

Kunst stimuleert de fantasie van de kleintjes en tovert tegelijkertijd een huiselijke retraite voor de kinderen tevoorschijn.

Met kleurige kunstprints aan de muur wordt een saaie kamer een eigen kamer, waar baby's en kinderen vol levensvreugde kunnen opgroeien.

Ontdek kunst voor kinderen »

Dierlijke coole kinderkamer

 

Kinderen zijn dol op dieren. Ieder kind vindt het cool om zijn favoriete dier als muurschildering boven zijn bed of commode te hebben.

 

Of het nu gaat om paarden van de boerderij, koeien in de wei, beestjes in de tuin of exotische dieren zoals apen, giraffen en papegaaien:

Vind de passende metgezel voor de kamer van uw kind als een grafische kunstprint in onze dierencollectie.

Dieren schilderijen ontdekken »
Kinder- en babykamer met dierenvriendjes aan de muur
Voorzichtig ! - Alessandro Catta
climb - Ridha

De juiste kleuren

 

Kinderen vinden het kleurrijk. En niet zonder reden. Want kleuren prikkelen onze zintuigen, nodigen uit tot dromen en kunnen zelfs ons welzijn beïnvloeden.

Welke kleur de kinderkamer moet hebben, is niet in algemene termen te zeggen. Als uw kinderen al ouder zijn, zullen ze zeker graag zelf beslissen. Hoe dan ook, het is altijd een goed idee om gedempte kleuren in pastel te gebruiken.

Poederroze, babyblauw of sorbetgeel: pastelkleuren zijn gemakkelijk te combineren omdat ze allemaal wit als basiskleur hebben. Je hoeft het dus niet per se bij één of twee basiskleuren te houden.

Pastelkleuren ontdekken »

Alle schilderijen

Zin in nog meer inspiratie?

Print uw eigen schilderijen op canvas, papier, hout, glas of aluminium.

Eigen foto's

Op canvas, papier, hout, glas en...

Houdt de onvergetelijke momenten voor altijd vast, prachtig ingelijst en in de beste kwaliteit.

Hang de schilderijen correct aan de muur, hang ze op: rij ophanging. Schilderijen die op een rij hangen kunnen een verhaal vertellen of stellen een scène voor. De ophanging verbindt de schilderijen automatisch met elkaar.

Rijen ophanging

In rijen!

De schilderijen worden in een denkbeeldige lijn geplaatst.

Naar boven