Industriële inrichting met woondecoratie

Industrial Style

Open en grote ruimtes, ongepleisterde muren en zichtbare leidingen, donkere kleuren: Dit is de typische factory look. De bijpassende muurdecoratie maakt van uw industriële flat een stijlvolle plek om u thuis te voelen.

Grijs in grijs: de industriële stijl vertrouwt op koele kleuren

Cool en modern

 

De industriële stijl is gebaseerd op coole kleuren en materialen. Natuurlijke meubels van hout en leer in een urban look brengen een beetje warmte tussen de typisch industriële dingen van metaal en beton.

In termen van kleur brengt alles van zwart tot wit de masculiene, doorzichtige charme waar industrieel design bij gedijt.

De trendkleur Sleet zorgt voor contrasten en coolness. Individuele woonaccessoires in stralende primaire tinten rood, geel of blauw geven de kamer frisheid en lichtheid.

Trendkleur Sleet ontdekken »

City Lifestyle

Architectuur speelt een centrale rol in de industrial style. In de lofts van de skyscrapers van New York en Londen is de populaire woonstijl tegenwoordig ook overal elders thuis.

Architectuur foto's ontdekken »
Tate - Reflexio
City Life - Liyun Yu
Vintage karakter reclame posters

Vintage karakter

 

De Industrial Style vindt zijn oorsprong in het begin van de jaren veertig. In de grote steden werd woonruimte in die tijd schaars en duur, reden waarom kunstenaars hun intrek namen in oude fabrieken en daar hun woonruimte en studio's ontwierpen.

Gepleisterde muren, zichtbare pijpen en open ruimtes geven vorm aan de typische industriële stijl. De flair van de fabrieksvloer in huis kan gemakkelijk worden nagebootst met typische retro-objecten.

Oude reclameposters passen net zo goed bij de goed gebruikte lederen bank als bij de oude houten tafel. Oud en niet in de mode? Helemaal niet!

Reclame posters ontdekken »

Dibond: Eenvoudige elegantie

Dibond kunstdrukken zijn niet alleen in lijn met de trend, maar passen ook perfect in de stoere industriële stijl. Stabiel, duurzaam en puristisch: De aluminium plaat wordt geleverd zonder frame. Niet alleen kunnen foto's super scherp worden weergegeven, maar ook klassieke motieven krijgen een casual touch.

Dibond kunst ontdekken »
Abstracte kunst in industriële stijl

Geometrische blikvanger

 

Wie industrieel wil inrichten, kan niet zonder één ding: geselecteerde individuele kunstdrukken die de woonsfeer in loftstijl de extravagante toets geven.

Opvallende kunstprints zijn hier perfect voor. Abstracte vormen en geometrische figuren gaan heel goed samen met de industriële flair. De modieuze motieven zijn tijdloos en zijn gegarandeerd een echte blikvanger.

Abstracte en geometrische kunst ontdekken »

Zin in nog meer inspiratie?

Hang de schilderijen correct aan de muur: rasterophanging

rasterophanging

De afbeeldingafstand is identiek en de afbeeldingen zijn symmetrisch en proportioneel.

Woonkamer met karakter

Woonkamer

Tips en trucs zoals bruikbaarheid en comfort sluiten elkaar niet uit.

Schrijf u nu in voor de KUNSTKOPIE nieuwsbrief!

Wees als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en exclusieve vouchers. Wij presenteren prachtige motieven voor uw huis en geven u ideeën voor de inrichting.


Schrijf u nu hier in voor onze gratis nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven