Ice Cream Colours

Ice Cream Colours - wat betekent dat eigenlijk? Bij deze trend gaat het om kleuren van ijsjes, die deze zomer bijzonder opvallend zijn: pasteltinten die gemakkelijk te bijten zijn. Natuurlijk zijn er ook variëteiten in sterkere kleuren en met veel mogelijkheden om ze in de schijnwerpers te zetten. De perfecte combinatie ligt hier volledig in het oog van de toeschouwer.

Welke kleur variant is bij u toegestaan ?

Mint en chocolade kleuren

Mint & Chocolate Chip

Onderzoek toonde aan dat chocolade in 2017 de meest populaire smaak was en dat het vanille van de troon stootte.

En bruin is ook een kleur in het interieur die steeds populairder wordt. Munt of pastelgroen zijn nu ook zeer populair in het interieur. Bijzonder hoogtepunt: Munt kan zowel in de moderne als in de traditionele stijl worden gebruikt. Wit landhuismeubilair gaat bijvoorbeeld prachtig samen met muntkleurige accenten. Groene kunstwerken van Van Gogh en Monet rondden de natuurlijke uitstraling geheel af.

.
IJs kleuren voor uw decoratie

Frozen Yoghurt

Geeft u de voorkeur aan natuurlijke en gedempte kleuren? Met dit ijskoude kleurenpalet bent u precies op de juiste plaats. Want ijskleur betekent niet alleen een kleurrijke explosie van kleur, maar ook een koel pastel. Gebruik zachte kleuren of meng verschillende tinten om afwisseling in je muurschilderij te creëren.

Met onze kleurzoeker vind je je eigen perfecte mix.

Naar kleurzoeken »
Schilderijen in bessen kleuren

Mango & Berries

Deze koele warmte straalt niet veel kleuren uit. Het kleurenpalet van violet tot oranje zorgt voor een compositie die doet denken aan een zonsondergang, is rijk aan kleur en valt op. Gebruik onze uitgebreide collectie schilderijen om de perfecte compositie voor uw huis te vinden.

Ontdek nu onze ijskleuren collectie met schilderijen vol kleuren om te snoepen

.
naar collectie “Ice Cream Colours“ »
NAAR BOVEN