Aaren Grey

Biografie van Aaren Grey

"Verslaafd aan zwart-wit" - Zo beschrijft de modeontwerper Aaren Grey zijn artistieke focus. Geboren in 1978 in Dortmund, Duitsland, begon het destijds allemaal in 1982 met een zonnebloem. De toen vier jaar oude Aaren Grey is vandaag de dag nog steeds eigenaar van zijn eerste tekening van deze bloem. Kunst heeft altijd deel uitgemaakt van zijn leven.

Vandaag de dag gebruikt Grey de expressie van zwart-wit als een consequente stap naar de essentiële en vakkundige toepassing ervan in zijn kunst. Grafische elementen en tekeningen, die zowel expressief als rustig kunnen lijken, komen uit Grey's repertoire. Hij kan hiervoor overal inspiratie opdoen: In muziek, literatuur, films, gesprekken, gesprekken, wandelingen in het bos of in contact met dieren en actuele thema's. Ook de geschiedenis en nog veel meer onderwerpen geven hem ook aanleiding tot zijn keuze van motieven en de daaropvolgende realisatie.

Grey wil met zijn kunst tot in de kern doordringen, zich bevrijden van ballast en alle afleiding en een soort innerlijke zuivering uitvoeren. Dingen die Grey na aan het hart liggen zijn vrijheid, oprechtheid, milieubescherming, duurzaamheid en consumentenkritiek. Zijn voorkeur voor bossen, vrede, liefde en acceptatie is ook terug te vinden in enkele van zijn schilderijen.

.

Kunstdrukken & schilderijen van Aaren Grey

Shop | Galerie
Naar boven