Het perfecte cadeau: kunstdrukken

Bijzondere cadeau's voor bijzondere mensen

Cadeau-ideeën zijn het hele jaar door nodig. Een speciaal verjaardagscadeau, een leuk idee voor Kerstmis, liefdevolle cadeaus voor Valentijnsdag of gewoon een mooi bedankje.

Tegenwoordig is het niet meer zo gemakkelijk om iets bijzonders te vinden om aan je geliefden te geven. Het moet van hoge kwaliteit zijn, lang meegaan en inspireren. Het beste is dus iets persoonlijks, dat precies voldoet aan de smaak van de ontvanger.

Kunst is hiervoor zeer geschikt, omdat het tijdloos is en de kijker beweegt. Het is belangrijk om van tevoren uw favoriete artiest of zelfs uw favoriete schilderij te weten te komen. Vervolgens kunt u eenvoudig het perfecte schilderij afdrukken op hoogwaardig materiaal en het cadeau geven. Om de selectie voor u gemakkelijker te maken, als u niet weet welk schilderij u als geschenk wilt geven, hebben we hieronder een kleine selectie voor u gemaakt.

.

Voor stedentrippers

 

Roken jullie dat? De frisse lucht van een nieuwe reisbestemming? Het heeft iets heel speciaals om nieuwe plaatsen te ontdekken, maar je hebt er niet altijd de tijd voor. Als u toch een beetje stad in uw eigen vier muren wilt brengen, is de beste manier om dit te doen met kunst. We hebben collecties voor alle soorten steden en iedereen kan zijn favoriete plek in huis halen.

Mooie kunst »

Voor hobby koks »

p style="text-align:just">Het juiste geschenk voor mensen die van koken houden hoeft niet noodzakelijkerwijs door de maag te gaan. De keuken of eetkamer kan aantrekkelijk worden ingericht om te genieten van koken en eten. Wie de bijzondere smaak van kunst heeft leren kennen, moet zeker een kijkje nemen in onze collectie op het gebied van "Eten & Drinken". Misschien is er iets geschikt voor uw keuken.

Kleine tip: angst voor vetspatten of vocht? Kies voor glas of acrylglas. U kunt ze er dan eenvoudigweg afvegen met een vochtige doek, als er bijvoorbeeld een klodder saus op verloren gaat.

Delicatessen van de kunst
Half 360 - Massimo Mei
Balerina Art Wave - Antonyus Bunjamin (Abe)

Voor muzikanten

Wie speelt de eerste viool! Als u op zoek bent naar muzikale begeleiding voor de muur, dan vindt u deze in onze collectie. De mooiste schilderijen uit de kunstgeschiedenis komen hier samen voor een concert in de meest uiteenlopende stijlen. Bent u op zoek naar een schilderij met een bepaald instrument? Onze selectie is veelzijdig en muziekliefhebbers zullen hier zeker iets van hun gading vinden.Muziek, graag »

Voor kinderen »

 

Zij maken onze wereld kleurrijker: kinderen. En ze houden ook van kunst! Het lievelingsdier aan de muur in de kinderkamer ziet er altijd goed uit. Ontdek schattige dierenportretten, grappige kleurrijke wezens en speelse illustraties die niet alleen de verbeelding van kinderen prikkelen, maar ook de ogen van volwassenen doen gloeien.

>.

Laat zien »
At the edge of the world - Chris Kaddas
Erde - Raumfahrt

Plantenliefhebbers

 

Het klassieke boeket heeft zijn tijd gehad. Veel langer houdbaar en mooi bij elke temperatuur is een schilderij met een bloemmotief. Het is gemakkelijk schoon te maken, verwelkt niet en past gewoon in elke kamer. Onze selectie bloemenschilderijen is enorm, daarom kunt u zeker de mooiste variëteiten of kleurrijkste boeketten voor uw dierbaren ontdekken.

Selecteer nu het beste boeket om weg te geven of scroll direct door onze landschaps schilderijen.

Cadeaus voor Kerstmis

 

De beste tijd van het jaar is al bijna aangebroken: Kerstmis. Maar cadeaus kopen voor al uw geliefden wordt al snel stressvol. Met een mooie kunstdruk is dit probleem gemakkelijk opgelost. Vind nu het geschikte cadeau voor het feest van de liefde.

Zoek een kerstcadeau >>
Kunstdrukken zijn perfect als kerstgeschenk

Alle schilderijen

Zin in nog meer inspiratie?

Schilderijen voor de slaapkamer

Dromen vol met kunst

slaapkamer

Individueel, intiem en eenvoudigweg geniaal. Slaap zoals op de wolken.

Hang de schilderijen correct aan de muur: randenophanging

Randophanging

Schilderijen precies op de rand hangen? Met onze tips kunt u deze ophanging onder de knie krijgen!

Schrijf u nu in voor de KUNSTKOPIE nieuwsbrief!

Wees als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en exclusieve vouchers. Wij presenteren prachtige motieven voor uw huis en geven u ideeën voor de inrichting.


Schrijf u nu hier in voor onze gratis nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven