Ideeën voor mooie herinneringen : vakantiefoto's

Eigen foto's drukken: Opuntia quiba von Draghici Andrei

Imponerende enscenering van uw eigen foto's

Dat men met foto's veel meer kan dan op facebook delen of op papier te drukken weet bijna iedereen. Dat ze ook als kunstdruk of als handgeschilderd schilderij bijzonder geschikt zijn, misschien nog niet

Levendig materiaal : Direktdruk op hout

Eigen foto's zijn sowieso uniek. U krijgt nog meer karakter bij deze foto's wanneer u ze op hout laat drukken. Want geen enkel houtstuk is gelijk. En het lichte doorschijnen bij de afbeelding geeft kunstdruk meer kracht. Bij een druk op hout met witte grondering blijven de kleuren beter behouden dan direkt op hout zonder witte grondering. Toch blijft de houtstructuur goed te herkennen. Bij een druk op hout veranderen de oorspronkelijke kleuren van een afbeelding iets, deze worden namelijk iets geler. Witte kleurelementen komen niet terug in de druk en blijven derhalve houtkleurig.

Coole foto's direkt op acryl & dibond

Cool : acryl of dibond

Dibond wordt vaak ook photo-tableau genoemd. Technisch wordt hiermee eigenlijk hetzelfde bedoelt, namelijk dat de druk direct op een aluminium plaat wordt gedrukt. Hierdoor is een lijst of opspannen overbodig. Dibond heeft een matte oppervlakte en komt daarom ook bij moeilijke lichteffecten goed tot zijn recht

Hoogglanzend zijn daarentegen kunstdrukken van acryl (diasec) Hierbij wordt de afbeelding gespiegeld gedrukt achter acryl. Verschillende breedtes zijn hierbij mogelijk. Acryl heeft een hogere kleurdiepte dan dibond. Zo laat het bijvoorbeeld donkere foto's contrastrijker en dieper van kleur uitkomen.

Waar de keuze ook op valt ; met mooie afdrukken uit uw eigen collectie maakt u uw eigen kunstwerken!

Hoog glans daarentegen zijn kunstdrukken van acrylglas. Het motief is gespiegeld achter glas gedrukt. Verschillende dieptes zijn mogelijk. Kunstdrukken achter acrylglas hebben een hogere kleurdiepte dan dibond. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat donkere foto's contrastrijker en dieper lijken.

Wat de keuze ook is: goede foto's maken van eenvoudige vakantiefoto's echte kunstwerken!

.

Kunstliefhebbers kunnen hier terecht:

Inrichting in lijn met de trend: pastel voor thuis

Met pastel inrichten

Inrichting in lijn met de trend: pastel voor thuis

 

Pastelkleuren zijn de trendkleuren. Romantisch en discreet. Breng deze trendmix naar uw huis.

NAAR BOVEN