FRESCO - VLIESBEHANG, GROTE KUNST VOOR MOOIE MUREN

Populairste kunstwerken op behang

VOOR MOOIE WANDEN

Wij bieden u een prachtige manier om de beelden van onze collecties te reproduceren - als fijn fresco vliesbehang. Dit behang is speciaal ontworpen voor het gebruik van muren als fresco's en als muurschildering. Bijvoorbeeld voor een stijlvolle inrichting van oude gebouwen of een representatieve accentuering van muren en plafonds in restaurants of hotels.  Allereerst willen we benadrukken dat ons fresco vliesbehang aanzienlijk verschilt van het goedkope "foto behang", dat elders worden aangeboden. Het oppervlak van ons hoogwaardige behang toont een bijzonder fijne structuur, die overeenkomst met de afwerking zoals een meesterschilder een kamer of ruimte perfect zou beschilderen.  Ons fresco vliesbehang bevat geen glans effecten, dit zou het authentieke effect aan uw fresco ontnemen. Omdat grote kunst eruit wil zien als grote kunst, en omdat de meerderheid van de afbeelden op onze site in allerhoogste resoluties beschikbaar is, kunt u onze kunstwerken reproduceren als enorme achtergronden op vliesbehang. Dankzij de fijne structuur en de sterkte van het vliesbehang kan het optisch zo worden gelijmd dat er vrijwel geen overgang zichtbaar is. En wanneer u er later een ander behang wilt hangen dan kunt u het materiaal in één keer van de muur halen.   

Fresco collectie, ideaal voor vliesbehang

GOED OM TE WETEN

Dit fresco vlies behang is speciaal ontworpen voor interieurs en design inrichtingen met klassieke thema's. Het meest gebruikt wordt dit behang op inwendige wanden en muren. . Ons behang is van bijzonder goede kwaliteit en kan behandeld worden met de gebruikelijke behanglijm en heeft standaard 50cm brede stroken. Ook de standaard plakselkit met watergedragen emulsie is gemakkelijk te gebruiken als medium voor dit behang. Hierdoor is het ook goed te gebruiken binnenshuis, in de badkamer of in wellness centra. De meest gebruikelijke toepassingen van onze klanten zijn de stijlvolle inrichting van oude gebouwen, wanden en als muurbedekking. Door de fijne en sterke structuur van het vliesbehang kan het nagenoeg onzichtbaar gelijmd worden. Standaard leveren wij het behang in 50cm. Wilt u echter een bredere baan hebben dan kunnen wij het handmatig voor u aanpassen naar een baan tot maximaal 100 cm. U kunt uw eigen foto uiteraard ook horizontaal laten printen (alleen op aanvraag) Door de bijzonder fijne structuur van ons behang kunt u het aanbrengen zonder dat er zichtbare overlappingen tussen de afzonderlijke banen te zien zijn. Wij adviseren om het behang aan te brengen met de gebruikelijke behanglijm die verkrijgbaar is bij uw interieurwinkel ( bijvoorbeeld perfax ). De ondergrond moet droog en stofvrij zijn alvorens de lijm en de primer aan te brengen. Het vlies behang kan ook op gips of gipskarton worden aangebracht. Het materiaal is een B1 DIN 4102-1 gecertificeerd brandvertragend middel en daarvoor bij uitstek geschikt voor openbare ruimtes. Het middel is 100 % PVC vrij. Zo wordt het gemaakt: 1. De gemengde behanglijm met een roller gelijkmatig op de wand aanbrengen. 2. Vanaf bovenaan vanuit de de hoek het behang gelijkmatig aanbrengen op de gelijmde muur. BELANGRIJK:Let svp op de afbeelding en lijm het behang dusdanig zodat de rollen elkaar niet overlappen. Het behang dan naar onderen afrollen, afsnijden en met een borstel de luchtbellen eruit rollen. Klaar! Bij een volgende behangwissel kunt u het behang er droog weer afhalen. De lijm kan ook direct op de achterkant van het behang worden gesmeerd. DIRECT hierna het behang plakken op de muur ZONDER DROOGTIJD.

OPHANGEN VAN VLIESBEHANG

Het is raadzaam om oplosmiddelvrije lijm te gebruiken (zoals perfax). Het oppervlak moet worden gereinigd en vlak zijn voordat de lijm wordt aangebracht. Zo wordt het gemaakt: 1. De gemengde behanglijm met een roller gelijkmatig op de wand aanbrengen. 2. Vanaf bovenaan vanuit de de hoek het behang gelijkmatig aanbrengen op de gelijmde muur. BELANGRIJK:Let svp op de afbeelding en lijm het behang dusdanig zodat de rollen elkaar niet overlappen. Het behang dan naar onderen afrollen, afsnijden en met een borstel de luchtbellen eruit rollen. Klaar! Bij een volgende behangwissel kunt u het behang er droog weer afhalen

Kunst op behang voor aan de muur
Kunst behang voor de liefhebber
NAAR BOVEN