Premium fotopapier voor individuele en exclusieve ultra-HD-prints!

Premium fotopapier
voor individuele en
exclusieve ultra-HD-prints!

Premium fotopapier voor individuele en exclusieve ultra-HD-prints!

✓ Alleen premium-fotopapier
✓ Beste details und perfekte scherpte
✓ UV-Garantie voor 99 jaar lichtecht
✓ UltraHD-12-kleuren-fotodruk

✓ Alleen premium-fotopapier
✓ Beste details und perfekte scherpte
✓ UV-Garantie voor 99 jaar lichtecht
✓ UltraHD-12-kleuren-fotodruk

Fotopapier voor hoogwaardige kunstdrukken

FineArt Barytpapier van Hahnemühle

FineArt Barytpapier, 325 g,
van Hahnemühle

FineArt Baryta stelt de norm

Dit papier is de standaard in kleur-dichtheid, toonbereik ,beeldscherpte en heft de mooiste tinten in zwart / wit prints met uiterst hoge dichtheid en met een hoogglans look. De barium sulfaat in de coating geeft typische reflecterende glans:

 

Masterclass Fotopapier Duo Lustre van Sihl

Masterclass Fotopapier Lustre, 300 g,
van Sihl

Uw foto's in top vorm

Een bijzonder glad oppervlak zoals bij een klassieke laboratorium en een subtiele, low-reflectie glans maken dit nobele papier tot de perfecte keuze. Dankzij zijn oppervlakte en zijn briljante kleurweergave is dit papier vooral geschikt voor de presentatie van portretten en huwelijksbeelden, voor tentoonstellingen, interieur decoraties, alsmede voor alle afbeeldingen die u cadeau wilt geven.

Rocket Photo Paper zijde mat van Sihl

Rocket Photo Paper, 250 g, satin coated,
van Sihl

Halfglanzende optiek

Het Rocket Photo Paper met halfglanzende oppervlakte is geschikt voor poster - fotoafdrukken binnenshuis en biedt een zeer goede prijs/prestatieverhouding. De afdrukken overtuigen met een hoge kleurhelderheid en groot kleurengamma. Het product is door het zware gewicht,perfect voor een goede kleurweergave. Door de robuuste bovenlaag wordt het optimaal beschermd tegen vingerafdrukken en kreuken. Wij garanderen tot 60 jaar lichtvastheid op alle afdrukken in binnenruimtes

Rocket Photo Paper hoog glanzend Sihl

Rocket Photo Paper, 250 g, high-glossy,
van Sihl

Glanzende optiek

>HetRocket Photo Paper met glanzend oppervlak is geschikt voor poster- en foto toepassingen binnenshuis en biedt een zeer goede prijs/prestatieverhouding. De afdrukken overtuigen met een hoge kleurhelderheid en groot kleurengamma. Het product is door het zware gewicht,perfect voor een goede kleurweergave. Door de robuuste bovenlaag wordt het optimaal beschermd tegen vingerafdrukken en kreuken. Wij garanderen tot 60 jaar lichtvastheid op alle afdrukken in binnenruimtes

Foto uploaden & prijs bekijken

Wij kunnen JPG, TIF, PDF of PNG verwerken. Kies altijd RGB als kleur. TIF en PDF- bestanden graag zonder lagen. PDF alleen in de gewenste doelgrootte exporteren en alle stappen doorlopen.

Deze fotocollecties passen perfect

NAAR BOVEN