Kunstdruk gemaaktnaar uw wensen

Kunstdruk in perfectie

Grote kunst voor weinig geld krijgt u bij ons in de allerbeste kwaliteit. Hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Kunstdruk in perfectie

Grote kunst voor weinig geld krijgt u bij ons in de allerbeste kwaliteit. Hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

KUNSTREPRODUCTIES MET DE HOOGSTE KWALITEIT

Hoge kwaliteit kunstdrukken maken van schilderijen en foto's is voor ons geen kunstje, maar is ons beroep.

In olieverfschilderijen en tekeningen uit de kunst worden vele kleuren gemengd, die een zeer complexe kleurruimte vormen. Simpel gezegd: kleuren van de grootste kunstenaars vereisen gespecialiseerde druktechnieken op perfecte materialen, en die bieden wij u!

Onze kunstprinters werken met een afdruksysteem van digitale afbeeldingen in 12-kleuren, de kleurruimte is tot op heden onovertroffen. Er is geen betere drukmachine die kunstreproducties kan maken, u krijgt perfecte kunstdrukken en wij garanderen een volledig rastervrije beeldweergave.

En om u te overtuigen van de kwaliteit van onze reproducties bieden wij u een aantal samples aan. Hierbij is ook kunstdruk op dibond en een kunstdruk op acrylglas opgenomen in de monsterset.

Traditioneel kunstdrukpapier

Hahnemühle kunstdruk-, aquarel- en Büttenpapier sinds 1584

Slechts heel weinig bedrijven wereldwijd hebben een net zo lange geschiedenis als die van de Hahnemühle papierfabriek. De papierfabriek werd in 1584 in Solling in Südniedersachsen gesticht en levert tot op de dag van vandaag alleen de allerbeste kwaliteit en is bovendien duurzaam.

Al het büttenpapier van Hahnemühle leveren wij ook eventueel met een handgeschepte büttenrand

Schoeller kunstdruk papier staat voor de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Kunstdruk papier van Felix Schoeller is FSc en PEFC gecertificeerd.

Wij gebruiken alleen materialen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, met de hoogste resolutie en zuurvrij. Onze leverancier van kunstpapier zijn Hahnemühle Fine Art,  Schöller Fine Art en het Zwitsere SIHL, deze garanderen ons constant perfecte papiereigenschappen. 

Kunstdruk op kunstpapier

KUNSTDRUKPAPIER, MATT 230g

Zeer zwaar mat kunstkarton met de hoogste resolutie en kleurdiepte. Gegarandeerde authenticiteit van lichtechtheid bij beglazing. 99 jaar garantie.  Fabrikant Felix Schöller. Duurzaamheidscerficaten van de fabrikant: FSC en PEFC

Bijvoorbeeld op dibond of acrylglas komt dit papier zeer goed tot uiting

Kunstreproduktie op büttenpapier

BÜTTENPAPIER Albrecht Dürer 210g

Het papier van Hahnemühle biedt een klassieke interface voor tekeningen en pastels, bijvoorbeeld van Dürer. Dit kunstpapierwordt gekenmerkt door een zeer gestructureerd oppervlak en zijn natuurlijke witte kleur. Het heeft een soortgelijke structuur als canvas. Het materiaal is wordt glasloos opgespannen en is bijzonder geschikt als passe partout

Büttenpapier German Etching

Büttenpapier German Etching, 310 g

310 g/m² · 100% α-Cellulose · wit

Dit kunstdrukpapier heeft een hoog volume en is glad met een zeer fijne oppervlakte structuur. German Etching gaat terug tot in de tijd van Dürer, die in zijn tijd experimenteerde met verschillende technieken waaronder de koperdruk.

Op verzoek leveren wij uw kunstdruk op German Etching ook met via de hand gescheurde buitenkanten.

Kunstdruk op aquarelpapier

ECHT AQUARELPAPIER 210g ( (Hahnemühle)

Het aquarel papier van Hahnemühle is een prachtig, zeer krachtige aquarel.  De bovenkant is spierwit, ruw en ideaal voor een lichte aquarel, maar ook voor andere afbeeldingen.
Torchon 285 g/m² aquarelepapier· 100% α-cellulose helwit · grobe Struktur, by Hahnemühle

Torchon Aquarelpapier, 285 g

285 g/m, 100% cellulose helwit - de term Torchon komt uit Frankrijk en heeft een wat ruwere structuur. Dit hoge kwaliteit kunstpapier garandeert een ware tijdloze schoonheid en driedimensionaliteit van een kunstwerk. Een aquarel, gedrukt op dit papier, kan zelfs door een expert op dit gebied, nauwelijks worden onderscheiden van het origineel.

 

Posterpapier

Posterpapier, 150g

Gecoat, weerstandsgevoelig en natbestending helwit posterpapier van hoge kwaliteit.
Voordelen: Dit postermateriaal heeft hoog prijs/kwaliteitsniveau met een hoge UV bestendigheid en een lage geel factor.
Dit materiaal kan niet opgespannen worden, maar is met name geschikt als wandposter. De breedte is maximaal 150 cm.

Welk materiaal past bij uw reproductie?

Bij kunstreproducties geeft het het mooiste resultaat wanneer u zo dicht mogelijk bij het origineel blijft. Heeft u gekozen voor een klassiek schilderij dan is een canvasprint of een olieverfschilderij het mooiste resultaat. Heeft u gekozen voor een grafisch werk dan raden wij ons handgemaakte papier aan. De randen worden gesneden of met de hand gescheurd. Ons aquarel papier maakt de reproduties verrassend origineel. Fotografen gebruiken ons fotopapier of ons trendy dibond of acrylglas (diasec) 

Top collecties kunstdruk

Voor deze kunstdruk technieken hebben wij eigen pagina's aangemaakt

Wij kunnen JPG, TIF, PDF of PNG verwerken. Kies altijd RGB als kleur. TIF en PDF- bestanden graag zonder lagen. PDF alleen in de gewenste doelgrootte exporteren en alle stappen doorlopen.

NAAR BOVEN