Kunstdrukken voor een kleine eeuwigheid

We willen graag onze dank uitspreken aan de middelen uit ons milieu, de inzet van onze medewerkers en de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Alle drie deze bouwstenen helpen ons om duurzame kunstwerken voor u te produceren.

Wij gebruiken volledig natuurlijk 100% katoen voor ons canvas en duurzaam geteeld hout voor onze spieramen. Onze papiersoorten zijn voorzien van een duurzaamheidscertificaat, wij gebruiken alleen oplosmiddelvrije verf en produceren alleen het noodzakelijke om zodoende grondstoffen te sparen.

De medewerkers in onze Hamburgse fabriek werken met grote zorg en aandacht voor detail. Wij produceren in de hoogste kwaliteit, omdat wij weten dat de aankoop van een schilderij een speciale aankoop voor u is. Echte unieke exemplaren worden alleen met de hand gemaakt.

Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring en geschiedenis. Wij verkopen al sinds 1999 kunstdrukken en weten precies voor welke uitdagingen onze klanten staan bij het kiezen van een schilderij. Het gaat niet om een afbeelding, maar om een kunstwerk dat je raakt, iets betekent of een bepaalde stemming oproept. Dat is precies de reden waarom we producten creëren die blijven. Producten die u een leven lang plezier zullen geven en die met hun tijdloze schoonheid een vaste plaats in uw huis zullen vinden.

.

langdurig

transparant

made in Hamburg

economisch

in opdracht

20 jaar ervaring

Wat ons onderscheidt

NAAR BOVEN