Carnavalsweek

Feestvierders opgelet: Voor het carnaval biedt Kunstkopie.de een hele week lang geweldige besparingen - met tot 45% korting op onze kunstdrukken en schilderijen!

Mis het niet en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief - zodat u op de hoogte blijft van elke aanbieding!

Carnavalsactieweek

Aan alle carnies, kunstliefhebbers en degenen die dat willen worden: In de week van 16/02 - 22/02/2023 viert Kunstkopie.nl feest - met geweldige voordeelaanbiedingen voor uw schilderijen!

Of het nu gaat om bestsellers, voucher kortingen of gereduceerde canvas prints - maak van de gelegenheid gebruik en verwen uzelf met uw favoriete schilderij!

Het beste is om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer welke aanbieding loopt. Elke kortingsactie loopt maar kort!

200 jaar Carne vale - schilderijen voor de viering

Fasching en Carnaval zijn eeuwenoude feesten die al eeuwenlang overal ter wereld worden gevierd. Oorspronkelijk diende het om boze geesten na de winter te verdrijven en wordt het sinds de 13e eeuw gevierd, vooral in verband met de christelijke Fastnacht. Het carnaval zoals wij dat nu kennen bestaat al ongeveer 200 jaar en vindt zijn oorsprong in Keulen.

Maskers, narrenspelen en carnavalsfeesten hebben daarbij ook tal van kunstenaars geïnspireerd. Dompel u onder in artistieke carnavals schilderijen uit de kunstgeschiedenis!

Denk aan uw favoriete kunstdrukken - Uw eigen watchlist


Als u tijdens de Carnavalsactieweek 2023 stressvrij wilt winkelen voor foto's, posters, lijsten, doeken en meer, raden wij u onze watchlist aan. Hiermee kunt u uw favoriete schilderijen alvast opslaan in uw klantenaccount en ze direct en eenvoudig bestellen tijdens onze Carneval Sale Shopping Week.

Hoe werkt het?

1. Maak eerst een klantenaccount aan en/of log in.

2. Klik door onze gevarieerde productwereld en kies uw persoonlijke favoriete motieven

3. Onder elk motief vindt u een hartje. Klik op het ❤ symbool om de afbeelding op te slaan in uw galerie.

4. Uw lijst met uw favoriete schilderijen vindt u in uw klantenaccount

.

Zoek schilderij per kunststijl

Schrijf u nu in voor de KUNSTKOPIE nieuwsbrief!

Wees als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en exclusieve vouchers. Wij presenteren prachtige motieven voor uw huis en geven u ideeën voor de inrichting.


Schrijf u nu hier in voor onze gratis nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven