Unieke canvasprints en kunstdrukken

Kunst op canvas

Perfecte kunstdrukken worden echte kunstreproducties op spieraam.

Kunst op canvas

Perfecte kunstdrukken worden echte kunstreproducties op spieraam.

PERFECTE KUNSTDRUKKEN & OPGESPANNEN DOEKEN

200.000 schilderijen, foto's en grafisch werk

Wij bieden u meer dan alleen prachtige afbeeldingen aan. Kunstreproducties maken wij van de allerhoogste kwaliteit. Want wij willen dat deze kunstwerken u voor een hele lange periode plezier zullen geven en daarom letten wij ook op de materialen die wij gebruiken - op kleur, canvas en ook op de lijsten. Wij trachten hierbij perfectie na te streven. Daarom kunt u op onze site naar hartelust zoeken naar een geschikte afbeelding om daarna zelf uw eigen unieke kunstreproductie samen te stellen

U kunt zelf aangeven tot op de centimeter hoe groot u uw kunstwerk wilt hebben of wellicht een uitsnede maken uit een bestaand schilderij wanneer u dat beter uitkomt.

Hierop moet u letten: Ons canvas bestaat uit 100 % katoen en bevat geen kunststoffen of weekmiddelen. Ook onze gebruikte kleuren zijn vrij van oplosmiddelen en hebben UV bestendige pigmenttinten voor langdurig gebruik. Het canvas wat gebruikt wordt door goedkope aanbieders is vaak 100 % polyester. Wat heeft dat met echte kunst te maken?

En onze fabrikant van spieramen is FSC gecertificeerd vanwege duurzame bosbouw. Dat geeft een goed gevoel, volgens ons.

Milieuvriendelijk canvas van 100 % katoen

Ons canvas is zoals men het ook bij de kunstvakhandel ziet, van voren wit en van achteren natuurlijke kleuren met een 1:1 structuur. Deze emissievrije stoffen bestaan uit 100 % katoen.

Collecties voor canvasdrukken

Canvasdrukkenn en opgespannen doeken in XXL

GROOTSE ENTREE VOOR GROTE AFBEELDINGEN OP CANVAS

Aangezien de beelden uit ons portfolio op de hoogste resoluties beschikbaar zijn, kunnen we onze canvasprints produceren tot hele grote afmetingen. Om deze kunst er ook als echte kunst uit te laten zien, laten we niets aan het toeval over. Zo hechten we veel belang aan onze materialen en aan perfect vakmanschap. Onze reproducties uitsluitend afkomstig zijn van groot formaat dia's, die we in de meest beroemde musea en archieven ter wereld bemachtigen in de allerbeste kwaliteit.

UW FOTO ALS KUNSTDRUK

Upload uw eigen foto

Uw foto opgespannen op doek of als canvasprint

Bepaal uw eigen stijl

Kies uw eigen stijl

Presenteer uw eigen kunstwerk

Uw kunstwerk
NAAR BOVEN