Unieke kunstdrukken, landschap schilderijen

Unieke
kunstreproducties
en
kunstdrukken

Perfecte kunstdrukken worden echte kunstreproducties op spieraam.

Unieke
kunstreproducties
en
kunstdrukken

Perfecte kunstdrukken worden echte kunstreproducties op spieraam.

PERFECTE KUNSTDRUKKEN & OPGESPANNEN DOEKEN

200.000 schilderijen, foto's en grafisch werk

Wij bieden u meer dan alleen prachtige afbeeldingen aan. Kunstreproducties maken wij van de allerhoogste kwaliteit. Want wij willen dat deze kunstwerken u voor een hele lange periode plezier zullen geven en daarom letten wij ook op de materialen die wij gebruiken - op kleur, canvas en ook op de lijsten. Wij trachten hierbij perfectie na te streven. Daarom kunt u op onze site naar hartelust zoeken naar een geschikte afbeelding om daarna zelf uw eigen unieke kunstreproductie samen te stellen

U kunt zelf aangeven tot op de centimeter hoe groot u uw kunstwerk wilt hebben of wellicht een uitsnede maken uit een bestaand schilderij wanneer u dat beter uitkomt.

Hierop moet u letten: Ons canvas bestaat uit 100 % katoen en bevat geen kunststoffen of weekmiddelen. Ook onze gebruikte kleuren zijn vrij van oplosmiddelen en hebben UV bestendige pigmenttinten voor langdurig gebruik. Het canvas wat gebruikt wordt door goedkope aanbieders is vaak 100 % polyester. Wat heeft dat met echte kunst te maken?

En onze fabrikant van spieramen is FSC gecertificeerd vanwege duurzame bosbouw. Dat geeft een goed gevoel, volgens ons.

Collecties voor canvasdrukken

Hoogwaardig canvas

Milieuvriendelijk canvas van 100 % katoen

Ons canvas is zoals men het ook bij de kunstvakhandel ziet, van voren wit en van achteren natuurlijke kleuren met een 1:1 structuur. Deze emissievrije stoffen bestaan uit 100 % katoen.

Echt cnavas 390 g

Canvas met vernis 410 g

Grote maten tot XXXL mogelijk, canvas opgespannen op spieraam.


Voorzijde met spiegelrand. U verliest geen ruimte van het gekozen formaat, wij spiegelen de rand rondom naar de zijkant.Wij gebruiken alleen spieramen uit FSC gecertificeerd hout.

Hier XL canvasdruk met baklijst

Zodra u een afbeelding uitgekozen heeft en een bepaalde grootte heeft gekozen, kunt u uw favoriete afbeelding ook direct laten inlijsten. Wanneer u klikt op een lijst wordt deze direct op de site getoond en kunt u zien hoe deze eruit komt te zien om uw afbeelding. In onze lijstenmakerij vindt u meer dan 200 verschillende lijsten waaronder, baklijsten, gouden lijsten, baroklijstenen vergulde hoeklijsten die na het verlijmen gelakt worden en daarom is er geen naad zichtbaar.

Onze sierlijsten worden voornamelijk in Duitsland, Nederland en in Italië geproduceerd.

Wij bieden een groot assortiment smalle, dikke, moderne lijsten - allemaal tegen redelijke prijzen. Alleen standaard wissellijsten bieden wij niet aan, omdat deze naar onze mening niet passen bij onze hoogwaardige kunstdrukken.

NAAR BOVEN