Leveringsgarantie inclusief lijst voor Kerstmis eindigt snel!

FRESCO - VLIES BEHANG, GROTE KUNST VOOR MOOIE MUREN

Populairste kunstwerken op behang

VOOR MOOIE WANDEN

Wij bieden u een prachtige manier om de beelden van onze collecties te reproduceren - als fijn fresco vliesbehang. Dit behang is speciaal ontworpen voor het gebruik van muren als fresco's en als muurschildering. Bijvoorbeeld voor een stijlvolle inrichting van oude gebouwen of een representatieve accentuering van muren en plafonds in restaurants of hotels.  Allereerst willen we benadrukken dat ons fresco vliesbehang aanzienlijk verschilt van het goedkope "foto behang", dat elders worden aangeboden. Het oppervlak van ons hoogwaardige behang toont een bijzonder fijne structuur, die overeenkomst met de afwerking zoals een meesterschilder een kamer of ruimte perfect zou beschilderen.  Ons fresco vliesbehang bevat geen glans effecten, dit zou het authentieke effect aan uw fresco ontnemen. Omdat grote kunst eruit wil zien als grote kunst, en omdat de meerderheid van de afbeelden op onze site in allerhoogste resoluties beschikbaar is, kunt u onze kunstwerken reproduceren als enorme achtergronden op vliesbehang. Dankzij de fijne structuur en de sterkte van het vliesbehang kan het optisch zo worden gelijmd dat er vrijwel geen overgang zichtbaar is. En wanneer u er later een ander behang wilt hangen dan kunt u het materiaal in één keer van de muur halen.   

Kunstwerk als behang op de muur

Behang met moderne motieven

Kunst behang voor de liefhebber

Grafisch behang

GOED OM TE WETEN

Dit fresco vlies behang wordt gemaakt in banen tot 100 cm breed. Wij letten bij de productie op de symmetrie. Zo worden bestellingen van 120 cm gemaakt in twee banen van 60 cm. Het behang is speciaal ontworpen voor interieurs en design inrichtingen met klassieke thema's. Het meest gebruikt wordt dit behang op inwendige wanden en muren. Het materiaal is een B1 DIN 4102-1 gecertificeerd brandvertragend middel en daarvoor bij uitstek geschikt voor openbare ruimtes. Het vlies in 100 % PVC vrij

Fresco collectie, ideaal voor vliesbehang

OPHANGEN VAN VLIESBEHANG

Het is raadzaam om oplosmiddelvrije lijm te gebruiken (zoals perfax). Het oppervlak moet worden gereinigd en vlak zijn voordat de lijm wordt aangebracht. Zo wordt het gemaakt:

1. De gemengde behanglijm met een roller gelijkmatig op de wand aanbrengen.

2. Vanaf bovenaan vanuit de de hoek het behang gelijkmatig aanbrengen op de gelijmde muur. BELANGRIJK: Let er svp op bij het aanbrengen dat het behang en de lijm elkaar niet overlappen. Het behang dan naar onderen afrollen, afsnijden en met een borstel de luchtbellen eruit rollen. Klaar! Bij een volgende behangwissel kunt u het behang er droog weer afhalen

Nu abonneren op onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen en kortingsvouchers. Wij hebben de mooiste schilderijen en geven tips voor uw inrichting.

De nieuwsbrief kunt u ten alle tijde weer stopzetten.

Hier aanmelden voor de nieuwsbrief:

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!
Naar boven