Kunstkopie Adventskalender 2016

Advents-
kalender

Kunst in plaats van kitsch. 24 schilderijen met blijvende waarde, inclusief sjabloon.

Advents-
kalender

Kunst in plaats van kitsch. 24 schilderijen met blijvende waarde, inclusief sjabloon.

Adventskalender om weg te geven!

24 kleine schilderijen - Iedere dag een nieuwe, mooie impressie: Onze adventskalender is niet alleen voor kunstliefhebbers. Want deze collage is zo mooi, dan hij na het uitpakken direct aan de muur wordt gehangen en daar blijft hangen! Of u kunt de schilderijen afzonderlijk gebruiken om uw woning te decoreren.

Deze adventskalender mag misschien nog een beetje langer blijven.

Wie zijn geliefden dit jaar heel erg blij wil maken, die kan dit jaar een prachtig kunstcadeau schenken - onze hemelse adventskalender.

De 24 schilderijen die iedere dag een andere impressie tot aan kerst geven. Het kunstwerk heeft een grootte van 113 x 136 cm.

Alle schilderijen zijn gedrukt op hout of op canvas, en worden in een sjabloon geplaatst met rode verpakking toegezonden en tonen de hemel in al haar facetten.

Wie zou daar niet heerlijk van dromen?

Details van adventskalender
Details van adventskalender
Direktdruk op hout

Druk op hout: De schilderijen van de adventskalender produceren wij direct op hout, waarbij de ondergrond eerst wit gemaakt is. Zo krijg je levendige afbeeldingen, waarbij de opppervlakte van het hout naadloos overloopt in de schilderijen. Unieker dan dit kunnen uw schilderijen en daarmee de adventskalender niet worden !(Inclusief variabel en schuifbaar ophangsysteem).

Druk op canvas

Print op canvas: Als u canvas als materiaalsoort selecteert, krijgt u de hoogste kwaliteit. We letten op perfectie, zowel bij het materiaal als bij de verwerking, en maken gebruik van milieuvriendelijk echt 390g schildersdoek van 100% katoen. Zo garanderen wij u een product van hoge kwaliteit, dat uw muren tot in de adventstijd zal verfraaien.

NAAR BOVEN